2777
2789

سلام خانومای گل.امروز موعد پریودمه.دیروز صبح بی بی چگ گذاشتم چون رابطه مشکوک داشتم ولی ۴۸ ساعت بعد اورژانسی خوردم اما انگار باید تا دو هفته بعد خوردن پریود میشدم اما نشدم.دیروز صبح که بی بی چک گذاشتم طوووووول کشید تا هاله اولو نشون بده.منم گفتم کنسله یا بی بی چکه نشکل داره اما دیشب یهوووو رفتم دستشویی دیدم همون بی بی چک صبح دو خطه😑😑😑امروزهم ازمایش دادم بتام ۱۲۸۹ بود.اصلا باورم نمیشه😞😭دخترم یکسال و سه ماهشه.

یادمه یه روزایی چقد تو پیجا میگشتمو استرس داشتمو گریه میکردم اما الان اینجوری شده.اصلاااااا نکران نباشین و از رحمت خدا ناامید نشین.داستان مشکلات منو می تونین تو تاپیک داستان مامان شدنم بخونین

باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!

اورژانسی رو دیر خوردی نهایت 12ساعت بعد باید دوتا میخوردی

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه

الان خوشحاای یا ناراحت 🤔🤔🤔

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اورژانسی رو دیر خوردی نهایت 12ساعت بعد باید دوتا میخوردی

نوشته بود ۷۲ ساعت منم ۴۸ ساعت بعد‌خوردم چون نداشتمو تا تهیه کردم.البته چون فکررررشم نمیکردم زودتر نرفتم باز جهت اطمینان خوردم

مبارکه الان خوشحاای یا ناراحت 🤔🤔🤔

یه فرصت خیلی خیلی خوب کاری رو از دست میدم با وجود اینهمه درس خوندن و این اوضاع خراب کار.جا خوردم راستیتش

هنوز خیلی زود بود برا بچه دوم.تازه حرف بقیه رو چیکار کنم هرچند خیلی برام مهم نیس اما ممکنه خونواده شوهر بعضیاشون زر زر و مسخره کنن

نوشته بود ۷۲ ساعت منم ۴۸ ساعت بعد‌خوردم چون نداشتمو تا تهیه کردم.البته چون فکررررشم نمیکردم زودتر نر ...

نه من شنیدم اگه 12ساعت بعد بیشتز بخوری میشه. حالا که شده ولی تصمیم بگیر زودتر کاری کن بیشتر بگذره برات سخت تر میشه

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
نه من شنیدم اگه 12ساعت بعد بیشتز بخوری میشه. حالا که شده ولی تصمیم بگیر زودتر کاری کن بیشتر بگذره بر ...

شما چیز خاصی میدونید در این مورد؟! دکتر قبول میکنه قرصی بهم بده؟ فقط راهش قرصه؟

من یکی از دوستام این کارو کرد چون بچه 6ماهه داشت. و همسر خوبی هم نداشت. به دکتر که گفت اصلا بد برخورد کرد ولی باید بگردی یکی که کارش همینه رو پیدا کنی پزشکا وجه خودشون رو خراب نمیکنن چون پیگرد قانونی داره ولی باز هستن تو شهرتون ماماهایی که اینکارو بکنن کجایی شما؟ 

مثلا همین دکتری که من چند روز پیش رفتم گفت خودم انجام نمیدم ولی میشناسم کسایی که کارشون همینه و خیلی عالیه کارشون و میفرستمت 

شیاف سایتوتک هستش. 

من یکی از دوستام این کارو کرد چون بچه 6ماهه داشت. و همسر خوبی هم نداشت. به دکتر که گفت اصلا بد برخور ...

من کرمانم

مرسی از جواباتون

سلام تازه ی تایپیک ازتون دیدم مال سال , 96گفته بودید اندو هستید و ذخیرتون0.5ی سوال الان ک دوسال گذش ...

سلام من دیگه بعد از بارداری اولم نرفتم ازمایش و سونو الانم که بدون هیچ ارث و دارویی دوقلو باردارم

سلام خوبی عزیزم 

منم منتظرم باردارشم آندومتریوزم 

دعا کن برام عزیزم 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺