2777
2789
عنوان

کارهای مثبتی که شوهرتان براتون انجام میده بگید😄

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 58 پست
خوب نمیشه همه مردا یه جور باشن ک هر کی یه جوری محبت میکنه ممکنه شوهر اونا یه کاری کنه ک شوهر اون شخص ...

اره مثلا من خودم فک میکردم شوهرم یه دونس مثلش دیگ هیچ جا نیس ولی درواقع شوهر من محبتو زیادب زبون نمیاره میدونی بارفتارثابت میکنه وقتی میخوندم ک توتلگرامواینا یکی میگف شوهر من هر روز بهم میگ دوست دارم یا یکی میگف همش بهم زنگ میزنه یا میگفتن اگ ازخونوادش کسی بهم تیکه بندازه جوابشونو میده .

منم هی میگفتم کاش شوهر منم اینکارارو میکرد مثلا اگ پشتم وایمیساد ارامش داشتم از بس گفتم اینو باخودم یه مدت خیلی باشوهرم سرد شده بودم

دست خود ادم نیستا ولی وقتی ادم این چیزارو میخونه این کمبودارو متوجه میشه دیگه نیمه ی پرلیوانو نمیبینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهربونه خیلی و طاقت ناراحتی و قهر نداره هرکاری از دستش بر بیاد برا خانوادم انجام میده . منم همینطور ...

شوهرتون کارهای بامزه در روان انجام داده برات

شوهرتون کارهای بامزه در روان انجام داده برات

ااا باید کارهای بامزشو میگفتم؟ 🤦‍♀️

گاهی میرقصه و مسخره بازی در میاره

خیلی سرحال باشه زنگ میزنه و ترانه های عجق وجق میخونه برام اخه هیچ شعری حفظ نمیشه 😂

کاراهای قایمکیش همه لو میره مثلا لباسای کهنه شو قایم میکنه پشت کمد که من نندازم دور 😂

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
ااا باید کارهای بامزشو میگفتم؟ 🤦‍♀️ گاهی میرقصه و مسخره بازی در میاره خیلی سرحال باشه زنگ میزنه و ...

ه چه جالب من فکر میکردم آدم سر ب زیریه  از این کارا بود نیست  کارهای رو مخش هم بگو

مثلا ته فریزر برا خودش بستنی قایم میکنه😂 چاقالو

پوست شکلات زیر صندلی ماشین پیدا میکنم

همه بقیه پول هارو شکلات و ادامس برمیداره از سوپری

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
ه چه جالب من فکر میکردم آدم سر ب زیریه  از این کارا بود نیست  کارهای رو مخش هم بگو

مهم ترین کار رو مخش پشمهای تنش هست که میریزه همه جا و حاضر نیس بزنتشون میگه اگه بزنم زمستونا سردم میشه 😂😂

😂من پشمای شوهرم را دوست دارم

این خیلیههههههه رسما ببعیه😂