2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس  بدونم ج میدم

ببینم عزیزم یه چن تا شاخص توده بدن هس عدد هسن من می خوام به طور اتوماتیک اگه این عدد بیشتر از یه حدی شد رنگش مثلا قرمز بشه اگه نرمال بود سبز بشه چجوری می تونم

ببینم عزیزم یه چن تا شاخص توده بدن هس عدد هسن من می خوام به طور اتوماتیک اگه این عدد بیشتر از یه حدی ...

فرمول دادی که نشون بده نرمال و اینا رو ؟ 

اول توی نوار فرمول فرمول رو بده اگه ندادی 

بعد برو توی conditional که اون بالاست 

new rules 

only contain text 

بعد اون پایین چند تا گزینه داره 

حفظ نیستم چیا هستن  ولی یکیشو انتخاب میکنی که فقط یه عنوان رو قبول کنه .بعد توی کادر دومش باید بنویسی نرمال 

بعد اون پایین نوشتهformat 

میری قسمت color

رنگشو تعیین میکنی

هرچی نرمال بزنی سبز رنگ میشه

پیج پوستیم👈 @poosti_test  اگر تجربه ای در زمینه مراقبتهای پوستی داری دایرکت بده 💜
فرمول دادی که نشون بده نرمال و اینا رو ؟  اول توی نوار فرمول فرمول رو بده اگه ندادی  بعد ...

ببین فرمول و اینا دادم 

فقط دقیق کدوم قسمته مال اینکه نرمال هس یا نیس رنگ عوض بشه؟

ببین فرمول و اینا دادم  فقط دقیق کدوم قسمته مال اینکه نرمال هس یا نیس رنگ عوض بشه؟

همه رو گفتم کع 

توی conditional 

بعد new rules 

بعد only content text 

پیج پوستیم👈 @poosti_test  اگر تجربه ای در زمینه مراقبتهای پوستی داری دایرکت بده 💜