2777
2789

مادرشوهراتون برای سیسمونی و بدنیااومدن بچه چ کادویی دادن ؟؟چنوقت بعد بدنیااومدنش دادن؟

مادرشوهرم من اولین نوه اش هست خیره سرش.سیمونی ک چیزی نداد.فقط ازقبل دودست لباس خرید سرجمع شد 100تومن.الانم سه ماهه بدنیااومده دخترم فعلا چیزی نداده😂😂هنوز تصمیم نگرفته چی بده.نگین شاید پول نداره .چون پول نداشت نمیرفت مسافرت گردش

الان اگ بچه دخترش بود قبل اینک بدنیا بیاد تدارکشو دیدع بود.بعد چیزی بگیم مگن حسود

جشن ده هم نزاشت براش بگیرم بابای زنداداشش فوت شده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما رسم نداریم برا سیسمونی مادر شوهر چیزی بده

بخاطر همین ازش توقع نداشتم

ولی هدیه یه پلاک داد که نسبت به بقیه نوه ها که یه جفت النگو میداد هیچی نبود

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

فعلا فقط یه دست لباس بیرون و دو دست لباس خونگی خریده نوه ی دمشه 

نوه اولش که دختر حاریم میشد واسش النگو خرید ۲تا پلاک طلا هم از بچگیه پسرش مونده بود اونارو داد واسه عیدشم زنجیرشو خرید 😃واسه تولدشم بازم النگو خرید و دوچرخشو 😆😆

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜

مادر شوهر منم سربه دنیا اومدن دخترم چیزی بهش نداد ولی اصلا برام اهمیت نداره مهم شوهرمه که جونش برا من و دخترم درميره بقیه رو بی خیال از نی نی ت لذت ببر به این چیزا هم فکر نکن

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

هیچی فقط یه زنگ زد توبیمارستان بودم حالموپرسید تمام حتی خواهرشوهرام اون زنگم نزدن 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه