2777
2789
عنوان

بچتون بدنیا اومد مادرشوهرتون چ کادوعی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 25 پست
واسه جاریم داده دو دست لباس نوزادی 25 تومنی دوقلو ی شیشه عسل دگ بقیشو نمیدونم کادو هم ی جعبه شیر ...

ن والا.مادرشوهرم قبل بدنیااومدن مگف براش گوسفندمبریم براش پلاک مخرم براش جشن میگیرم.هچکدومم انجام انداد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن والا.مادرشوهرم قبل بدنیااومدن مگف براش گوسفندمبریم براش پلاک مخرم براش جشن میگیرم.هچکدومم انجام ان ...

حالا گوسفندو زوری خریدن  و سکه هم مادرشوهر راضی نبود میگفت گل بخریم یا لباس پدرشوهرم راضیش کرد رفت خرید

واقعا؟؟؟؟دستش درد نکنه.بنظرم همونقدی ک مامان دختر سیسمونی میده باید مادرپسرم یسری چیزا بخره دیگ

آره مامان من جهاز خیلی بهم داد همه چیزم مارکو خوب خرید ولی ازهمون اول گف من سیسمونی نمیدم اوناهم خریدن برا پسرم ولی خدایی الان کل اسباب بازیای پسرمو مامانم میگیره

پس مامان خودت چی؟

مامان خودم یه چیزای اندکی خرید چون دوقلو بودن زیاد چیزی نخرید میگف پولشو ندارم و گرونه و از این چیزا برای جشن هم ۱۰۰تومن داد

ولی بچه ی خواهرم بدنیا اومد نزدیک ۸۰تومن برای بچش سیسمونی خرید

من مادر شوهر ندارم ولی مادر خودم واسه برادر زاده مون اولی پسر بود ۸ سال پیش ۱ تومن داد و واسه اونیکی برادر زادم ۲ سال پیش النگو خرید

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤