2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند جلسه رفتی .راضی هستی ؟

یه جلسه رفتم چند روز دیگه جلسه دومو میرم

الان که کلیش ریخته انشاءالله تا اخرش میرم گفت هشت جلسه بقیه هم راضی بودن ادرس گرفتم رفتم

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

من برای لیزر موهای زائد شاید نصف کلینیک های تهران و گشتم واقعا دستگاه دکتر سارا بهروان خیلی خوبه من که خیلی راضی ام با اینکه س جلسه و سه ماه که مرم دیگه رشد موهام واقعا کم شده خدایی حلال باشه پولی که میگیرن

سلام عزیزم، من ی دکتر خوب برای لیزر موهای زائد میشناسم. بنظر من که قیمتاش منصفانه بود. دکتر آزیتا مولازاده، خیلی خوش اخلاقه و کارش واقعا عالیه. آدرس مطب و سایتشو براتون میزارم  

تهران - فلکه دوم صادقیه بین پاساژ تهرانی و گلدیس ، خیابان پرویز ، ساختمان سهیل ، پلاک ۱۹ ، طبقه ۴ ، واحد ۱۱

https://drmowlazadeh.com/

خیلی با حال بود
کلی خندیدم، مرسییی

ببین دستگاه برای موهای زائد به نظرم این دستگاه های تیتانیوم یا پلاتینیوم خوبه مدل های بالاش 2020 به بالا

قیمت ها بعضی وقتا کلینیک ها تخفیف میزنن تو تخفیف میشه ازشون پکیج خرید
یعنی بعضی ها شون قبول میکنن که پکیج بخرین، منظورم اینه که مثلا 8 جلسه لیزر رو بخریم و تمام، و دیگه اگه اف هم تمام بشه و یا قیمت تغییر کنه کاری به شما نداره 

حالا اگه باهاشون چونه هم بزنید میشه اون مبلغ کل رو توی 2-3 مرحله پرداخت کرد
این طوری هم اقساطی پرداخت شده هم تخفیف خوب گرفته
من خودم سمت سعادت آباد میرم و این کار رو برام انجام دادن  

من اسم دستگاه هارو دقیق نمی دونم. اما میدونم دستگاه لیزر موهای زائد کلینیک آرتمیس تو پونک آخرین تکنولوژی روز دنیاست. ما همه فامیلامون و خودم اونجا رفتیم، خیلی راضی هستیم و نتیجه گرفتیم