2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 94 پست

من تو یه وضعیت بد بد بودم و از شانس اتفاقی عاشق پسر عمه همسرم شدم. یعنی نه راه پس داشتم و نه راه پیش. از یه طرف دلم پیش اون آقا بود و از یه طرف از همسرم و زندگیم نمیتونستم بگذرم. خیلی سرگردون و پریشون بودم تا اینکه با مهتاب آشنا شدم. بنظرم مهتاب فالگیر نیست. بیشتر دوست و رفیق و راهنما و مشاوره. یعنی گاهی آدم رو هیچکسی درک نمیکنه و همه از رو عقل باهات حرف میزنن و نمیدونن که آدمهای یه چیزی به نام احساس هم دارند. ولی مهتاب عین یه خواهر و یه دوست هم راهنماییم کرد و هم کمک کرد که بتونم این بحران سخت و این روزهارو بگذرونم. انصافا خیلی وجودش برای من موثر بود. شماره مهتاب 09196518128

من اسمشو گذاشتم مهتاب بد اخلاق. یعنی من واسه برگشت عشقم از ده نفر فالمو گرفتم همه گفتن برمیگرده ولی مهتاب یه کلام گفت محاله برگرده. اون لحظه که ناراحت میشید اشکال نداره ولی بهتره از اینکه دروغ بشنوی. خاله مادرم مهتاب رو بهم معرفی کرد. اون واسه شوهرش گرفته بود و مهتاب قشنگ بهش گفته بود که زن صیغه کرده و در عرض دو هفته که دنبالش کرد قشنگ فهمیدیم که آره راست گفته و آقا همکارش رو صیغه کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بین همسرم و دوستم مونده بودم. دقیقا هردو رو دوس داشتم و نمیتونستم از هیچکدوم بگذرم. از خانم تاجیک که گرفتم گفت تا دو سال دیگه هم شوهرت فوت داره و دوستت هم ترکت میکنه. ازش بدم اومد و گفتم اراجیف میگه. سه سال نگذشته بود همه حرفا اتفاق افتاد و یاد حرف تاجیک افتادم که اونوقت که گفت من ناراحت شدم و باور نکرده بودم. خانم تاجیک بینظیره 09375894622

آدم شاید پول زیاد بده ولی در عوض حرف درست میشنوه. بقیه اراجیف میگن و همون پنجاه تومنی که آدم خرج میکنه هدر میره. مهتاب گرونه ولی خدایی چهارتا جمله ش می ارزه به تمام فالگیرا. شماره مهتاب 09196518128

حالا یه چیزی بگم بخندین. ما دسته جمعی گرفتیم و از اون جایی که هر کسی یه چیزی داره واسه پنهان کردن، وقتی روی آیفون گوش میکردیم اون کسی که نوبتش بود فقط سرخ و سفید میشد. یعنی جوری میزد تو خال که باورمون نمیشد جیک و پوک همه چی رو بگه. لامصب بینهایت دقیق و بامزه س

بنظر من بعضیا دوس دارن چرت و پرت بشنون. وگرنه وقتی یه بار هر کدوم از این فالگیرا رو تست کنید متوجه میشید بدرد میخورن یا نه. من خودم واقعا مهتاب رو میپسندم و دلیلش هم اینه که حتی اگر مشتری ناراحت بشه محال ممکنه دروغ بگه. فالهاش عین حقیقته. خدایی باید دستشو بوسید. شماره مهتاب 09196518128

هر چی هم بگید من نظرم رو خانم تاجیک هست. اون از همه دقیق تر و کامل تر توضیح میده. تنها ایرادش اینه که همیشه گوشیش خاموشه و گاهی وقتا روشن میکنه. و یه لهجه افغانی مانند داره که به سختی فارسی حرف میزنه. ولی اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید. بینظیر و فوق العاده با دقته 09375894622

منم دقیقا همین جوری شد برام. فالمو گرفتم. همه گفتن معشوقه ت برمیگرده. مهتاب یه کلام گفت برنمیگرده. از مهتاب بدم اومد. دیگه پیشش نگرفتم. بعد چند ماه عشقمو با همسرش تو خیابون دیدم. دنیا روی سرم خراب شد. تازه یاد حرفهای مهتاب افتادم که بهم گفته بود برنمیگرده و من ناراحت شده بودم. شماره مهتاب 09196518128

بیخود تبلیغ مهتاب رو نکن. فالگیر فقط و فقط خانم تاجیک. یه کلمه حرفاش میرزه به صدتای این فالگیرای دوزاری. بینظیره . 09375894622 

من دو سال قبل از کنکورم بهم گفت رشته قبولی م و شهری که قبول میشم چیه

خواهرم قبل از ازدواج اسم همسرش رو گفت. پدرم رو پنج سال قبل از مرگش بهمون گفت که فلان سال از دستش میدیم. یعنی همه رو مو به مو گفت

انقدر گاهی آدم تنها میمونه که فقط دلش میخواد گریه کنه. من گاهی دلم میخواد خدا مثل آدمها بود و میتونستم باهاش حرف بزنم و جوابشو بشنوم. اصلا بدجوری دلم میگیره و احساس ناتوانی میکنم. من اینجور مواقع تنها گوش شنوایی که میتونم روش حساب کنم آوا هست. شاید ساعتها برام وقت میذاره و فقط به حرفام گوش میده و منو آروم میکنه. دلتون گرفت بهش زنگ بزنید 09384302531

من وقتی مجرد بودم خیلی برام مشخصات همسر آینده اهمیت داشت که مهتاب همه مشخصات همسرم رو دقیق گفت. حتی چند تا بچه هستن. مامانم میگفت چرت گفته و الکی توهم نزن. ولی بعد از ازدواجم همه تعجب کردن و فکر میکردن من با این آدم قبلا رابطه داشتم که اینقدر دقیق همه چی ش رو میدونستم.  09196518128

ماجرای من از همه باحالتره. با دوستم تا مرحله خواستگاری پیش رفته بودیم که من از مهتاب پرسیدم گفت فعلا بهم میخوره. من گفتم برو بابا این هفته دارن میان. دو روز مونده به خواستگاری یهو بهم خورد و دو ماه بلاکم کرد. شوکه بودم و دوباره از مهتاب پرسیدم گفت برمیگرده. بعد از دو ماه برگشت و دوباره قرار گذاشتیم. یهو باز بهم خورد. زنگ زدم مهتاب که پس چرا بهم خورد. تو که گفته بودی میشه. گفت میشه. گفتم برو بابا تموم شد. یهو در اوج ناامیدی اومدن و خواستگاری کردن و نامزد شدیم. الانم خداروشکر هم خیلی خوشبختم و هم یه پسر کوچولو دارم. شماره مهتاب 09196518128

فقط و فقط مهتاب. صدتا فالگیر هم بگید باز من میگم مهتاب. شماها بخاطر قیمت میگید آوا یا تاجیک. مهتاب گرون میگیره ولی عالی. به قول معروف از قدیم گفتن هیچ گرونی ای بی حکمت نیست و هیچ ارزونی ای بی علت. شما مهتاب رو با بقیه مقایسه نکنید. عالیه 09196518128

من کل زندگیمو فروختم و پول کردم و برای آمریکا اقدام کردم. مهتاب بهم گفت که فعلا کارهای مهاجرتت نمیشه. و 3 سال دیگه فلان حروف اسمی میاد و این کار رو برات اوکی میکنه. من که کل زندگیمو فروخته بودم اصلا حتی یه هفته هم صبر نمیتونستم بکنم. که همه این اتفاقات گذشت و واقعا اون موقع نشد و من افسردگی کامل گرفتم. گذشت و گذشت تا 3 سال بعد یهو این کار مهاجرتمون با خواست خدا انجام شد. مهتاب بیخود امید نمیده. فقط باید واقع بین باشید تا بپذیرید. چون بیشتر حوادث تلخ هستش و ما آمادگی شنیدنش رو نداریم

من همیشه به دوست پسرم با یه دختره شک داشتم و هی دعوامون میشد سر این موضوع. همه فالگیرا بهم میگفتن خیانت میکنه و امشب پیشش رفته و هزار جور چرت و پرت. منم پریشون تر میشدم. یه بار از مهتاب پرسیدم بهم گفت بیخود شک میکنی. اصلا کسی توی زندگیش نیست. باورم نشد. دو سه روز افتادم دنبال دوستم و تعقیب و گریز. آخر سر دیدم مهتاب راست میگفت بنده خدا اصلا هیچ خلافی نداشت. بعضیا الکی برای اینکه پول بگیرن فقط دلشوره میندازن به جون آدم که هی پیششون بگیری