یه دوستی داشتم و همسرش به من پیام میداد و منم نمیتونستم به دوستم بفهمونم که شوهرت مشکل داره. یه بار دوستم از همین مهتاب فالشو گرفت. یعنی وقتی حرفاش تموم شد یهو دیدم سرخ شده و یه کوچولو هم از من شاکیه. گفتم چیه . برگشت گفت از تو انتظار داشتم بهم بگی که امیر اینهمه مدت درخواست میده بهت و از این جور حرفا. دیدم دیگه نمیتونم مخفی کنم. اتفاقا انگار یه بار بزرگ از رو دوشم برداشته شده بود.. چون شانسی که آورده بودم مهتاب بهش گفته بود که دوستت نمیخواد و بهش پا نداده ولی شوهرت گیر میده و پیام میده. در کل منظورم اینه اگر چیزی رو میخواهید پنهان کنید پیشش نگیرید. چون تمام رازهارو میگه
دخترداییم مهتاب رو بهم معرفی کرد. معمولا خیلی از فالگیرا برای مردها نمیگیرن ولی مهتاب هم خیلی خوب و دقیق میگه و هم عین خواهر هوامو داشت وقتایی که با عشقم دعوام میشد و خیلی خوب راهنماییم میکرد. درسته تخفیف نمیده و گرونه فالهاش ولی ارزششو داره
بچه ها من یه نفر رو بگم که از همه عالی تره. اینم مناسب میگیره ولی بینظیره. اسم زنه طلاس. هم قدرت ذهنی فراوون داره هم خیلی دقیق میگه. بینهایت مهربون هم هست. شماره ش اینه 09301191177
طلا خانوم خوبیش اینه هر ساعتی میزنی دسترسه. نه خاموش میکنه و نه نوبت دهی دیر داره. آنلاین به فاصله 5 دقیقه انجام میده. من که واقعا از کارش و اینهمه سرعت راضی راضی بودم شماره طلاخانوم 09301191177
من آزمونم رو شش ماه زوتر فهمیدم چون تو فالم مهتاب بهم گفته بود. حتی بهم گفته بود که بعد از آزمون از انتخاب رشته ای که الان علاقه دارم پشیمون میشم و عوضش میکنم ولی من میگفتم نه من این رشته رو خیلی دوس دارم و محاله عوض کنم. دو ماه از ورودم به دانشگاه نگذشته بود که دیدم اصلا علاقه ندارم و رشته ام رو عوض کردم.
مهتاب قشنگ تا 4 سال بعد رو جوری برات میگه که انگار سریال داری نگاه میکنی. همه چی رو مو به مو میگه. دختردایی من تو مرحله نامزدی بود بهش گفت الان جدا بشی بهتره. بنده خدا گوش نکرد. ازدواج کردن باز مشکل خوردن. دوباره گفت جدا میشید ولی ما میگفتیم میشه که جلوی جدایی رو بگیریم. بالاخره بعد پنج سال جدا شدن و الان همش میگه کاش از اول به حرف مهتاب گوش کرده بودم و اینهمه سال وقتم رو هدر این زندگی نمیدادم
وااااای چقدر این طلا عشقه. اصلا دلم میخواد صداشو بشنوید تا متوجه کلمه عشق بشید. ته ماهه. فالهاش هم ارزونه هم خیلی دقیق. بینظیر و عالی . شماره ش رو میدم کسی اگه خواست 09334745755. حتی اگه نمیخواهید بگیرید فقط زنگ بزنید صداشو بشنوید
وااااای چقدر این طلا عشقه. اصلا دلم میخواد صداشو بشنوید تا متوجه کلمه عشق بشید. ته ماهه. فالهاش هم ارزونه هم خیلی دقیق. بینظیر و عالی . شماره ش رو میدم کسی اگه خواست 09301191177. حتی اگه نمیخواهید بگیرید فقط زنگ بزنید صداشو بشنوید
اتفاقا منم دقیق برعکس شما بودم. همه فالگیرا میگفتن که دارم توهم میزنم و طرف دوستم نداره ولی مهتاب میگفت بخدا با هم ازدواج دارید و واقعا حرف مهتاب راست بود و باهاش ازدواج کردم. الان دوتا بچه دارم و تمام اینارو مهتاب ده سال قبل بهم گفته بود. واقعا تنها بدیش اخلاقشه که یه کم تنده. مثلا دوبار پشت هم زنگ بزنی حتما بلاک میکنه. اعصاب تعطیله ولی فالهاش دقیق و عالیه. شماره ش 09196518128
خدایی این مهتاب از کجا میفهمه چه اتفاقی قراره بیفته. من که ماجرا زندگی خودمه اینجوری تسلط ندارم. هرچی که میگه مو به مو اتفاق میفته. لعنتی آخرشه. شماره ش 09196518128
یعنی مهتاب جوری خیال منو راحت کرد که شوهرم داره بهم خیانت میکنه که بدون اینکه بخوام ذره ای تحقیق کنم ازش جدا شدم. بعد از جدایی و دیدن خیانت پنهانی همسرم البته این بار با چشمهام متوجه شدم که واقعا کار مهتاب فوق العاده س. آدم گاهی دوس داره خودشو بزنه به خریت که مثلا دارم اشتباه میکنم و خیانت نشده ولی مهتاب دست شوهرمو واسم رو کرد و من از صمیم قلب همیشه مدیونشم
طلا خانوم خوبیش اینه هر ساعتی میزنی دسترسه. نه خاموش میکنه و نه نوبت دهی دیر داره. آنلاین به فاصله 5 دقیقه انجام میده. من که واقعا از کارش و اینهمه سرعت راضی راضی بودم شماره طلاخانوم 09301191177