2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااااای مرسی بچه ها جونم. مهتاب واقعا بینظیر بود. خدایی دمتون گرم. حیف عصبانی و بداخلاقه ولی واقعا ...

الان خودتم میری پیش مهتاب خدابیامرزدت

🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )
قبلا درباره مهتاب تحقیق کردم خیلیا گفتن پولمون رو گرفت بعد بلاکمون کرد تو همین نی نی سایت تحقیق کنید ...

خواهرمن اصلا تحقیق نمیخواد نوشته هاش انگار یه بچه ۱۳ ساله میخواد کلاه برداری کنه 

لایک نکنید .توروخدا 

من چندجا فالمو گرفتم. همه گفتن معشوقه ت برنمیگرده. مهتاب یه کلام گفت برمیگرده. حدود 9 ماه گذشت و برنگشت. من از مهتاب بدم اومد. دیگه پیشش نگرفتم. بعد دو ماه یهو عشقم برگشت. یعنی خودم مونده بودم. زنگ زدم ازش حلالیت گرفتم. چون بار آخر باهاش بد حرف زده بودم. گفتم دروغ میگی. اینهمه فالگیر بهم میگفتن محاله برگرده ولی مهتاب میگفت برمیگرده. خداوکیلی من فقط و فقط مهتاب رو قبول دارم. فقط اون بهم راست گفت 09196518128

رشته منو هم درست گفت. واقعا انقدر مسلط صحبت میکنه که آدم فکر میکنه داره شبیه سریال بیست قسمت آینده رو میگه. دقیق و واضح. مهتاب فقط یه بدی داره اونم خیلی بداخلاقه و تخفیف تو کارش نیست. تا بگی تخفیف بلاک میکنه. بیشتر مواقع یهو چهار پنج ساعت جواب گوشیشو نمیده. این ایرادهارو نداشت عالی بود. ولی فالهاش عالیه

برا همسر منم دقیق مرگ رو گفت. من فکر کردم داره حالا یه چیزی میپرونه. چون همسر من هیچ مشکلی نداشت و صحیح و سلامت بود. میگفت یک سال بعد فوت داره. من گفتم چرت میگه. یهو بیخود و بیجهت در عرض 4 روز همسر من بدون هیچ زمینه قبلی حالش بد شد و بیمارستان و بعدشم فوت. دیگه از اون ببعد میترسم بگیرم یهو بگه خودت میمیری

تخصص مهتاب مچ گیریه. یعنی اگر یه اس ام اس هم داده باشی بهت میگه. من متاهل بودم و یکی توی زندگیم بود و هیشکی از این ماجرا خبر نداشت. تا زنگ زدم بهش گفت فلانی فلان مشخصات عشقت. گفتم همسرمو میگی گفت نخیر همونی که فلان روز فلان جا رفتی. یعنی هنگ کردم . بنظرم ارزش گرونیشو داره 09196518128

امیدواری الکی ندن حال آدم بد نمیشه. برای آی وی اف اقدام کرده بودم و همه بجز مهتاب گفتن میشه ولی مهتاب گفت محاله بشه. واقعا هم نشد.  درسته بدم اومد از این حرفش ولی بعدش دیدم بهتر بود از اول واقعیت رو میفهمیدم و اینهمه وقتم هدر نمیرفت و هزینه نمیکردم 09196518128

بین همه فالگیرا فقط بچسبید به آوا. یعنی جوری میزنه وسط خال که دهنت باز میمونه. خیلی هم مهربونه. شده گاهی چندبار ازش یه سوال رو پرسیدم اصلا عصبانی نمیشه برعکس مهتاب که پاچه میگیره. شماره آوا رو میدم حال کنید 09384302531

من نزدیک 6ماه شاید هر روز پیش مهتاب میگرفتم. از بس پریشون بودم و دلم میخواست یکی بهم امیدواری بده که عشقم برمیگرده. مهتاب همش میگفت برمیگرده و من مطمئن بودم محاله برگرده. فقط برای دلخوشی دوس داشتم این جمله رو بشنوم. باورتون نمیشه عشقم که اقامت گرفته بود و مطمئن بودم که دیگه برنمیگرده یهو برگشت و با هم ازدواج کردیم. یعنی دلم میخواست یه جوری مهتاب رو گیر بیارم و دستشو ببوسم از خوشحالی. بنده خدا هی میگفت بخدا بازگشت داره ولی من میگفتم واسه دلخوشی من میگه. خیلی ناراحت بودم که دیگه همه چی تموم شده ولی دیدم نه مثل اینکه راستی راستی برگشت. شماره مهتاب 09196518128

آره آدم وقتی اولین بار میگیره نمیدونه که چقدر درست میگه. بعضی چیزارو چون انتظار نداریم باور نمیکنیم. منم خیانت شوهرم رو هیچوقت باور نمیکردم. بهم گفت عزیزم یه زن دیگه توی زندگی شوهرته. من بدم اومد. گفت دو ماه دیگه میفهمی. باورتون نمیشه سر دو ماه دست شوهرم رو شد و فهمیدم آقا با دختر عمه خودم رابطه داشته. خیلی ناراحت شدم ولی بهتر از این بود که یه عمر کنار این عوضی زندگی کنم شماره مهتاب 09196518128