2777
2789

فکرمیکردم‌هروقت‌اسباب‌بازیام‌تنهامیزارم.

‌اوناباهم‌حرف‌میزنن😳

۹۹/۹/۹‌کلی‌اتفاقای‌خوب‌برام‌‌افتاده❤🍃شاه‌هَست‌حُسین‌پادِشاه‌هَست‌حُسین...❤🍃وتوپَنایی‌درهرپِیشامدبـــَد......❤🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصوراتم از بچگی هم خاک تو سری بود😂😂😂

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

همیشه فک میکردم زرشک دونه انارهایی ک خشک شده😣😐

منطقی ب نظر میادا

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃

من فکر میکردم شوهر دکتر یا مهندس داشتن فقط راز موفقیت تو زندگی هستش چون اون زمان خیلی باب بوده این قضیه..هرکی شوهرش کارگر بود مسخرش میکردن ما هم بچه بودیم میخندیدیم همراه دیگران..درکی نداشتیم که ...میخندیدیم فقط..میگفتیم فلانی شوهرش کارگره پس بیچاره هست..

ولی زندگی به من آموخت اون چیزی که باعث خوشبختی میشه درامد زیاد یا شغل های معروف و.. نیست..بلکه درآمد متوسط ولی پر برکت هست و همه شغل ها محترم هستند و حتی شغل های دارای حاشیه گاهی اوقات باعث بدبختی !الان دیگر این چیزا از مد افتاده مردم هوشیار تر شدن..درکشون بیشتر شد از زندگی ..

فک میکردم مامانا قرص میخوردن ک نی نی تو شکمشوت درست شه😐😂

تا حالا به برگه های کاغذی دفترتون توجه کردین ...!؟ظاهر آرومی داره و بی خطر به نظر میاداما وقتی به دستت کشیده میشه و دستتو میبره سوزش وحشتناکی داره ...خیلی از آدم ها هم همینن مثل برگه های کاغذ یک دفتر آروم و بی خطر به  نظر میان ...اما یه جایی که انتظارشو نداری جوری بهت زخم میزنن که علاوه بر شوکه شدن !زخمش سوزش عمیقی تو قلبت ایجاد میکنه و سالیان سال فراموشت نمیشه ...حواسمون به آروم های پرخطر زندگیمون باشه 

من فکر میکردم زن و شوهر ها با دعا کردن  بچه دار میشن بعد اولین بار اول راهنمایی از یکی از دوستام شنیدم اونم خیلی اتفاقی اینطوریرکه کفت خواهرم بچه سومشو باردار شده مامانم دعواش کرده گفته بچه هات هنوز کوچیکن منم گفتم خواهرت گناهی نداره خدادداه دیگه اونم گفت نه خودشون خواستن و خلاصه یه کم برام بازش کرد.زنگ افریح بود یادمه هنگ بودم کفتم مثلا امامها هم اینطوری بودن اصلا باورم نمیشد😂😂

فکرمیکردم‌هروقت‌اسباب‌بازیام‌تنهامیزارم. ‌اوناباهم‌حرف‌میزنن😳

من هنوزم باور دارم دنیای اسباب بازیا جداست و باهم حرف میزنن😍

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉