2777
2789
عنوان

میکرو ابرو

9886 بازدید | 56 پست

سلام خانومایی که ابرو هاشونو میکرو کردن راضین؟؟ من نوبت گرفتم ولی دودلم نمیدونم خوب میشه یا نه؟؟ماندگاری چند وقته ،بعد کامل پاک میشه یا نه اثارش میمونه؟؟

❤پسرم امروز من و تمام فرداهای من است❤

سلام

اگر دنبال یه کار طبیعی و یک مجموعه حرفه ای هستید پیشنهاد میکنم  حتما برید مجموعه مریم حمزه ای
موادشون خیلی خوبه اصلا بد رنگ نمیشه من میکرو کردم خیلی راضی ام جدا از کار حرفه ای ک انجام میدن برخورد پرسنل سالنشون ، امکانات سالن همه چی عالی بود. من با رضایت کامل از سالن خارج شدم

https://maryamhamzei.com/ 

این آدرس سایتشون داخلش همه اطلاعات مربوط به شعبه ها (آدرس , شماره تماس , نمونه کارای پیگمنترای هر شعبه , هزینه خدمات و....) موجود

اینم پیج اینستاگرامشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من فیبروز کردم ۱هفته بعد همش رفت یه هفته پیش رفتم ترمیم  بازم همش ریخت.اصن یه وضی کلی حرص ...

جدی؟؟ اینجا که میگن ۲۵۰ ولی نمیدونم‌کارش چطوره خانومه میگف ماندگاریش بستگی به پوست داره

منم۱۳ام نوبت دارم گفته تضمینی دوسال. تااونجا تحقیق کردم تو کارش بهترینه تو شهرمون. خداکنه پشیمون نشم🙏 

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
رنگ روشنم میزارن؟

نمیدونم فقط ویس واسش فرستادم گفت شهریور بیا ی رنگ فوق العاده داره واسم میاد. من قهوه ای دودی متوسط میخوام. فک نکنم خیییلی روشن بذارن هیچکدوم من هرکی رو دیدم یا مشکیه یا رنگهای متوسط

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
نمیدونم فقط ویس واسش فرستادم گفت شهریور بیا ی رنگ فوق العاده داره واسم میاد. من قهوه ای دودی متوسط م ...

من روشن میدوست اره منم مشکی دیدم بیشتر