2777
2789
عنوان

میکرو ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 9886 بازدید | 56 پست
شمارو نگفت کی بیا ترمیم منو گفته ۴۰ روز بعد بیا نمیدونم برم نرم اخه قراره چیکار کنه؟؟؟

۲۰روز بعد بیا گفت

اگه مشکلی داشته باشه برطرف میکنن 

یا رنگش و اگه کمرنگ باشه بخای برات پررنگ ترمیکنن

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آخرش میکرو شما تا چن وقت خوب بود و نیا ب شارژ نداشت لطفا بگین  

من الان ۲ سال گذشته عزیزم کمرنگ شده فقط، باید میرفتم ترمیم که نرفتم اگه ابروهات کم پشته حتما برو عالی میشه

❤پسرم امروز من و تمام فرداهای من است❤
من الان ۲ سال گذشته عزیزم کمرنگ شده فقط، باید میرفتم ترمیم که نرفتم اگه ابروهات کم پشته حتما برو عال ...

من سه هفته پیش بود رفتم ۴۰۰دادم متاسفانه خیلی کار آرایشگره بد بود بعضی خطها پرنگ بعضی اصلا نگرفته واسه من از دستگاه استفاده نکرد برا برش دادن شاید مال اون بود الانم میگه باید ۲۰۰تومن دیگه بدی تا درست کنم در صورتی که ترمیم رایگان باید باشه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
من سه هفته پیش بود رفتم ۴۰۰دادم متاسفانه خیلی کار آرایشگره بد بود بعضی خطها پرنگ بعضی اصلا نگرفته وا ...

عزیزم برای من رو ۱۲۵۰ گرفت میکرو کرد ۳۵۰ هم دادم ترمیم، بادستگاه انجام داد برام ، البته بعداز 40روز رفتم ترمیم

ای عشق همه بهانه از توست....
عزیزم برای من رو ۱۲۵۰ گرفت میکرو کرد ۳۵۰ هم دادم ترمیم، بادستگاه انجام داد برام ، البته بعداز 40روز ...

واسه من از دستگاه استفاده نکرد شاید مال این بود نصفه نیمه گرفت 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
من الان ۲ سال گذشته عزیزم کمرنگ شده فقط، باید میرفتم ترمیم که نرفتم اگه ابروهات کم پشته حتما برو عال ...

عزیزم از مبکرو ابروهات راضی ای؟رنگش گفتی تیرس چیکارکردی؟

بر ما گذشت آنچه نباید میگذشت