2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چه لحاظ؟

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

نه اب معدنیشو با تیتاپشو برمیدارن میرن

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

منظورت محروم شدن از کنکور سال بعده نه محروم نمیشه

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
منظورت محروم شدن از کنکور سال بعده نه محروم نمیشه

نه دوستم میخواد با شرط معدل بره دانشگاه ،کنکور هنر هم ثبت نام کرده ولی رشتش هنر نیس 

همینحوری ثبت نام کرده ولی پشیمون شد گفت نمیخوام برم گفت بپرسم ببینم ممکنه مشکلی پیش بیاد براش یا نه 

نمیدونم کلا  دوستم میخواد با شرط معدل بره دانشگاه ، نمیخواد کنکور بده  گفت نکنه یوقت نرم ...

اگه اصلا نره محروم نمیشه ولی اگه بره و انتخاب رشته کنه و روزانه بیاره و اون وقت نره یه سال محرومه

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
نه دوستم میخواد با شرط معدل بره دانشگاه ،کنکور هنر هم ثبت نام کرده ولی رشتش هنر نیس  همینحوری ...

ن مشکلی پیش نمیاد

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی بنظر من اگه میخوای این کارو بکنی بعدا پشیمون میشی خواهر منم یه سال نرفت دختر ...

نه عزیزم من میرم ،واسه دوستم پرسیدم کنکور هنر رو الکی ثبت نام کرد حالا پشیمون شد نمیخواد بره