2777
2789
عنوان

حامله ها و مامانا بیاین ی دیقه

162 بازدید | 28 پست

سلام، 18هفته باردارم، سونوگرافی هنوز نرفتم ببیتم جفتم پایینه یا طول سرویکسم کمه،نی نیم دختره، بلند که میشم احساس میکنم رحمم روی واژنمه، سنگینه و انگار داره میفته پایین، انگار کش اومده، نمیدونم بچس یا رحمه، نگران کنندس؟ گاهی هم حین نشستن درد کوچولو تیر کشنده دارم زیر دلم 

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکون میخوره؟

رحمم؟نه سفته و سنگین، زیر دلمه، هیچ اتفاقی هم نمیفته، هست همینطوری، 

نه دیگه طبیعیه نی نی بزرگ شده جاش تنگه 

منم از ۶ ماهگی اینجوری بودم  مینشستم  بلند شدنی خیلی دردم میومد

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

منم جفتم پایین بوده بعد آنومالی دیگه چک نکردم ولی دردایی که میگی رومنم دارم

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
نه دیگه طبیعیه نی نی بزرگ شده جاش تنگه  منم از ۶ ماهگی اینجوری بودم  مینشستم  بلن ...

رحمتو حس میکردی زیر دلت؟ من کلا هست، امروز اینطوری شدم،انگار منقبض شده مونده همینطوری، وا نمیشه

رحمم؟نه سفته و سنگین، زیر دلمه، هیچ اتفاقی هم نمیفته، هست همینطوری، 

من وقتی تند تیز بلند میشم

حس میکنم یه چیزی تو شکمم تکون خورد

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

منکه دراز میکشیدم   وقتی میخواستم بلند شدم دیگه با خدا بود  انقد دردم میومد حس میکردم پسرم با پاهاش ب اونجام لگد میزد یا فشار میداد 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
منم جفتم پایین بوده بعد آنومالی دیگه چک نکردم ولی دردایی که میگی رومنم دارم

احساس سفتی رحم و هم داری؟ انگار یه گلوله ی بزرگ و منقبض زیر دلم روی واژنمه