2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ميتوني بهش شير خشك بده

تا زردي از بدنش دفع بشه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
ببرش بیمارستان ازمایش بگیرن درجه زردیشو بگن بعد هم دستگاه کرایه کنین تو خونه و در اخر اینکه نباید گر ...

وااااای همینه بچه ی جاریم رفت بالا زردیش روو 15 امروز بردنش بیمارستان بستری شد

یکی از اقوام ما تجربه کرده و جواب گرفته 

کدو رنده شده که یه کم گرم باشه  بزنن به بدن بچه بعد چند دقیقه بشورم

حتی شنیدم یه قاشق چایخوری آب کدو بدید به نوزاد سریع زردی رو برطرف میکنه 

حالا نمیدونم کدو معمولی یا حلوایی

دکتر به من گفت شیر خشک بده دو سه روز چون خودرن شیر به مقدار زیاد دفعش میکنه 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

دستگاه رو بگیر بیار توخونه تحت نظر پزشک بعد هیچی مثل شیرخشت نیست ....خودت هم گرمی نخور اگه بهش شیر خودت رومیدی تا میتونی خنکی بخور

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

دختر من رو ۱۶ بود دستگاه اجاره کردیم دوروزه اومد پایین  برای پسرمم ۱۵ بود که وزنش خیلی کم بود دستگاه از شرکت زردی شکن  فک کنم اجاره کردم دوروز آمد پایین  تو خونه بودم  بچه رو نبر بیمارستان 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

دستگاه اجاره کنین نوزادرو داخلش بذارین یا زیرنور لامپ مهتابی قرارش بدین بدنشم باعرق کاسنی وپنبه شست وشوبدین ترنجبین وشیرخشت هم یکم بهش بدین البته اگه نوزاذپسره شیرخشت ندین مرتب بهش مامانش شیربده خودشم عرق کاسنی بخوره حتما