2777
2789
عنوان

خانوما لطفا یکی پخت برنج هندی رو به من یادبده

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 37 پست

تا حالا ندیدم کسی برنج هندی رو خراب کنه. بس که سفت هست این برنج و ببخشید "سگ جون" 

اول خیسش کن . البته بعد شستشو. داخل آبی که خیس کردی چند دانه هل هم بنداز که طمع بعضا کیسه ای که دارن این برنج ها گرفته بشه  . .

بعد بجوشون. نگران نباش. این برنج سگ جونه چیزیش نمیشه. بذار خوب قد بکشه  . بعدم که ادامه ماجرا. آبکش و دم. چون مهمون داری روغن بزن بیشتر که خوش خور و رستورانی بشه. 

اینا تجربیات ناچیز منه. حتما دوستان بهتر بلدن...

در مورد برنج خوب هم، هر برنج 1121 خوبه: مثلا خوشبخت.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدایت عزیزم حالا من برعکس تو برنج ایرانی درست نکردم 

ترسم ازینه که چون مقدارش زیاده شفته بشه واسه همین ایرانی رو میترسم واسه ۵۰نفردرست کنم. ازراهنماییت ممنونم گلم

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی
تا حالا ندیدم کسی برنج هندی رو خراب کنه. بس که سفت هست این برنج و ببخشید "سگ جون"  اول خیسش کن ...

یک دنیا ممنون چه کامل گفتین مرسی

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی
با اینکه شفته نمی شه و نسبت به ایرانی خیلی راحت تره بازم فردا یه پیمانه بپز که دستت بیاد، برند رجب، ...

ممنونم عزیزم

بچه ها من بهتون پیشنهاد میدم برنج رو قبل از پختن تفت بدید خیلی خوب میشه

وقتی که برنج رو شستین   بدون اب بزارید رو گاز تا ابش خشک شه وبا دو قاشق روغن تفت بدید پیچش زیاد نباشه که بسوزه واونقدر تفت ندید که بد بشه یه تفت کوچولو بدید

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
ترسم ازینه که چون مقدارش زیاده شفته بشه واسه همین ایرانی رو میترسم واسه ۵۰نفردرست کنم. ازراهنماییت م ...

قربونت😍😍😍😍حالا اگه ترسیدی برنج هندی شفته بشه یکم  آبلیمو بزن 

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍