2777
2789
عنوان

خانوما لطفا یکی پخت برنج هندی رو به من یادبده

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 37 پست

خب با برنج همیشگیت درست کن 

کلا برا مهمون هیچ وقت چیز جدید برا اولین بار درست نکن

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن در عمل خیلی خیلی راحت تره تا توضیح دادنش    

مارک خوبش چیه؟

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی

اب ک جوش اومد برنج بریز بعد وقتی دیدی دونه های برنج نرم شده آبش خالی کن 

از 5تا 10 دقیقه دونه برنج نرم میشه 

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
اب ک جوش اومد برنج بریز بعد وقتی دیدی دونه های برنج نرم شده آبش خالی کن  از 5تا 10 دقیقه دونه ...

ممنونم ازت خانومی

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی

فردا یک پیمونه درست کن ببین چطوریه. چون تا در عمل کاری رو انجام ندی متوجه نکاتش نمیشی. از برنج ایرانی راحت تره و شفته نمیشه

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
فردا یک پیمونه درست کن ببین چطوریه. چون تا در عمل کاری رو انجام ندی متوجه نکاتش نمیشی. از برنج ایران ...

مرسی عزیزم

من برای مهمونی از صبح خیس میکنم تا ساعت ۱۱اینا که میپزم برنج هندی هر چی بیشتر خیس بخوره مزه ش بهتر ...

دستت دردنکنه گلم