2777
2789
عنوان

تولد جاری 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 42 پست
پس شما چرا میرین اگه جشن نیست؟؟ میخوای فقط هدیه توبفرستی؟؟ 

نه عزیزم این خانم طبقه پایین نادر شوهرم زندگی میکنه من اون روز مجبورم برم اونجا برای یکاری چه بخوام چه نخوام اون روز میبینمش 

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...
شما دقت کنی گفتم جشن نیست این خانم طبقه پایین نادر شوهرم زندگی میکنه چه بخوام چه نخوام میبینمش 😑 هر ...

خب ببینیش وقتی دعوتت نکرده پس کارو هم نیاز نیس بدی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگه  وقتی جشن نگرفته کادو معنی نداره  میخوای بری خودتو ضایع کنی  دیگه انقدرم مهم ن ...

اصلا ازش خوشم نمیاد 😵 بعد اینکه فکر می کنه اینکار و میکنم براش مون فرداش دقیقا تولد خودمه 🤦‍♀️

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...
اصلا ازش خوشم نمیاد 😵 بعد اینکه فکر می کنه اینکار و میکنم براش مون فرداش دقیقا تولد خودمه 🤦‍♀️

ن کادو بده 

ن انتظار کادو از اون داشته باش 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
خب ببینیش وقتی دعوتت نکرده پس کارو هم نیاز نیس بدی

همین کارو می کنم اصلا به روی خودم نمیارم تولدشه 😁

منم عروس بزرگم دوتابرادرشوهر دارم هم تولدم هم عیدی همیشه بهم پول دادن تولدهم ی چیزی خریدن برام یا پول دادن البته منم همیشه جبران کردم براشون تولدشون ولی عیدی ندادم میگم شما پسرید شماباید عیدی بدین🤣🤣🤣...داداش بزرگم ازدواج کرد داداش کوچیکم ۱۸سالش بود همش ولی ب زنداداشم عیدی میداد هنوزم میده طفلی

السلام و علی الحسین😍😍😍
ن کادو بده  ن انتظار کادو از اون داشته باش

اصلا انتظار کادو از کسی ندارم 😑 فقط میسوزم میبینم شوهرم عین این احمقا همه کار براش میکنه آخر سر به خودش میرسه 😒 عین خیالشون نیست 

همین کارو می کنم اصلا به روی خودم نمیارم تولدشه 😁

اره چون دعوت نکرده حتما انتظار کادو هم نداره 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
منم عروس بزرگم دوتابرادرشوهر دارم هم تولدم هم عیدی همیشه بهم پول دادن تولدهم ی چیزی خریدن برام یا پو ...

آخه من بدبخت همیشه یه طرفه باید ببرم 🙄 بعد فکر میکنن وظیفه ام ک انجام بدم 

جوری پرو شده ک انتظار داره هرچی گفت براش بخریم ببریم مون چند سری همسرم این کارو کرده براش 🤦‍♀️

آخه من بدبخت همیشه یه طرفه باید ببرم 🙄 بعد فکر میکنن وظیفه ام ک انجام بدم  جوری پرو شده ک انت ...

بیکاری مگه هرچیزی باید دوطرفه باشه محبت محبت میاره حالا که پررو شدن وظیفه میدونن شمام دیگه نده کا بفهمه میتونی محبت نکنی وظیفه ت نیس هروقت اراده کنی کاری انجام ندی نمیدی حالا واسه هرکی هست 

السلام و علی الحسین😍😍😍
بیکاری مگه هرچیزی باید دوطرفه باشه محبت محبت میاره حالا که پررو شدن وظیفه میدونن شمام دیگه نده کا بف ...

منم همبن و میگم همسرم میگه تنها اینجا کسی و نداره شهر غریب 😒 سر همین سوارم شده عجیب 😏 فکر می کنه چه خبر. 

بگو تنها نیست شوهرشو داره بعدشم وقتی محبت حالیش نیست چرا شما خودتو سبک کنی براش بگو خونواده ش باید بفکرش باشن بگن دخترمون تنهاست روز تولدش بریم سورپرایزش کنیم ...هیچوقت کاسه داغتراز اش نشین خودتون ضرر میکنید

السلام و علی الحسین😍😍😍