2777
2789
عنوان

تولد جاری 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 42 پست

تو کرونا نرین زبون من بدبخت مو دراورد 😥😥😥😥😥😥

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من  نمیدونم این چه اخلاقیه هرچی اون داد توم دقیقا باید همون بدی  بده خوب بودن خود ...

خوبی خودم کم بهش نشون ندادم آخر سرم گفت هیچ کاری نکردی برام 

تولدم نمیگیره 

این کار آخرش از چشمم انداختش کلا 

یه موضوعی ک باید مابین خانواده می موند راحل من بود یکی اصلا نباید متوجه میشد رفت به اون یکی گفت اون یکم کل خانواده رو پخش کرد 😑 

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...

چرا کادو بده بستون تو فرهنگ ما . کلا آدم اگر کسی را دوست داره کادو میده در حد توانش دیگه نباید حساب کتاب کرد . اگرم دوستش نداری کلا روابطتتو کم کن و الان مجبوری بری ی گل بخر ببر . هیچ وقت به زور با کسی رفت و آمد نکنید 

خب بعد تو میخوای هلک هلک بری کادو بدی؟ 

همسرم میگه ☺️ من علاقه ای ندارم بهش  بدم 😒

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...

دخترداییم امروز رفت ارایشگاه واتلیه بعد فقط خانوادشوهرش ودعوت کرده به ماگفت بیایین ازخانواده ماهیچکس نرفته حتی خواهرش

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
همسرم میگه ☺️ من علاقه ای ندارم بهش  بدم 😒

بگه 

وقتی جشن نگرفته کادو معنی نداره 

میخوای بری خودتو ضایع کنی 

دیگه انقدرم مهم نیست 

به شوهرتم بگو اگه جشن میگرفت مام کادو میدادیم 

الان که ن جشنی گرفته ن چیزی 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍

شما دقت کنی گفتم جشن نیست این خانم طبقه پایین نادر شوهرم زندگی میکنه چه بخوام چه نخوام میبینمش 😑 هر موقعه ک برم 

دخترداییم امروز رفت ارایشگاه واتلیه بعد فقط خانوادشوهرش ودعوت کرده به ماگفت بیایین ازخانواده ماهیچکس ...

دیگه چاره چیه ادم ک نمیتونه جونشو ب خطر بندازه تو فامیل ما فوتی هم بوده از اسفند خونه ام دلم پوسید ☹

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃