2777
2789
عنوان

عمل لابیا

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 38 پست
اره . تبلیغ میکنن میگن کوچیک میشه بدون درد و فلان درصورتی ک اصلا اینجوری نیست اون بخاط نامزدش رف می ...

نامزدش نمیدونسته که برا اکثرا همینه و طبیعیه باید اگاهش میکرده اخه بعدا تو رابطه ام درد دارن لذت نمیبرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عملش دقیقا چیع لابیا رو کوچیک میکنه؟ چه کاریه اخه برا هممون اینجوریه دیگه

من یک بار برای شوهرم داشتم تلوزیون میدیدم راجع به این عمل نشون داد ( خودم اصلا به فکرم نرسیده برای خودم برم) شوهرم با تعجب گفت شما زنا فقط از الت تناسلیتون خجالت میکشین میرین واسه این کارا، مردا (اکثرا مگر واقعا مشکل جنسی داشته باشن)، خیلی هم بع عضو جنسی شون افتخار میکنن. زنافقط میخوان قطعش کنن بندازن دور راحت شن...واقعا این چه کاریه ، طبیعیه همه اونجاشون تیره تره و لبه داره دیگه، چه کاریه میرین سفیدش کنین و ببرین که فقط یک خط بمونه که چی؟این معیار های عجیب زیبایی از کجا دراومده

نامزدش نمیدونسته که برا اکثرا همینه و طبیعیه باید اگاهش میکرده اخه بعدا تو رابطه ام درد دارن ل ...

نمیدونم. بیچاره بخاطر اون رف عمل کرد پسره ولش کرد

میگف دسشویی نمیتونم برم رابطه  ک هیچی

من یک بار برای شوهرم داشتم تلوزیون میدیدم راجع به این عمل نشون داد ( خودم اصلا به فکرم نرسیده برای خ ...

دقیقا میخوان مثل دختربچه ها بشه التشون درحالی که اگر سرچ کنن میبینن طبیعیه چرا انقدر تو خطر بندازیم خودمون زایمان طبیعیه هم همینه خیلیا انجام نمیدن که تغییر شکل نده خودشون به شکل ابزاری نگاه میکنن خودشونو

اره . تبلیغ میکنن میگن کوچیک میشه بدون درد و فلان درصورتی ک اصلا اینجوری نیست اون بخاط نامزدش رف می ...

واقعا مردا تو ایرانفکر کنم فیلم پ ورن زیاد میبینن...به جز پ ورن استارها هیچ زن عادی ای اونجاش سفید و بی مو و بی لبه نیست..‌.واقعا یک توقع های عجیب غریبی دارن بعضی از مردا....اونم باید میگفت مال تو بیستو پنج سانت نیست برو عملش کن. بخدا اینایی که میگن گشاد شدی و فلان، زنه باید به جا عمل کردن بگه تو چیزت کوچیکه به من چه، من عادی هستم🤔🙄

دقیقا میخوان مثل دختربچه ها بشه التشون درحالی که اگر سرچ کنن میبینن طبیعیه چرا انقدر تو خطر بندازیم ...

واقعا همینه یک ایده ال های عجیبی که هیچکس اونجوری نیست....وقتی این همه تبلیغ کرم سفید کننده و عمل جراحی هست یعنی اکثریت جامعه تیره است و لبه داره دیگه! خواهر کو عقل سلیم.

واقعا مردا تو ایرانفکر کنم فیلم پ ورن زیاد میبینن...به جز پ ورن استارها هیچ زن عادی ای اونجاش ...

خیلییییییا اینجوریننننن تو خانوادهامون فقد من ایتجوریمو یکی اط دختر خالهام.. من خوشکل موشکل