2777
2789
اخه فک کنم هفته ۵باشم.دکترم گفته دوباره باید تکرار کنم فرداشب.قبلا هم سابقه خارج رحمی داشتم.توروخدا ...

نه خوبه عددش واسه هفته ۵

تکرارشو خواسته که ببینه بالا رفته یا نه

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه عزیزم  مگه عدد بتات بده؟یعنی باید بالاتر باشه یا پایین تر ؟

باید فرداشب به ۲۰۰۰ برسه دکترم گفت.انشاالله که شماهم یه نی نی سالم داشته باشی برامنم دعاکن عزیزم

باید فرداشب به ۲۰۰۰ برسه دکترم گفت.انشاالله که شماهم یه نی نی سالم داشته باشی برامنم دعاکن عزیزم

انشاالله که جای هیچ نگرانی نیست و سالم به دنیاش میاری عزیزم برای منم دعا کن که سالم باشه و بمونه😔

من هاله که نه،خط پررنگ میفتاد در عرض بیست ثانیه،بعدگفتن بتات۲۰،آخرشم بچه م تلف شد

اون موقه که بی بی زدی بچت بوده بتاهم بالا بوده ولی

چون سقط شده پایین اومده

منم مث شما سقط داشتم ولی دوباره مامان شدم

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
من هاله که نه،خط پررنگ میفتاد در عرض بیست ثانیه،بعدگفتن بتات۲۰،آخرشم بچه م تلف شد

وااای واقعا؟خدایا چقدر بد خیلی سخته واقعا عزیزم انشاالله که به زودی باردار بشی و سالم باشه این