2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا ی لحظه بیاین😭😭

1105 بازدید | 29 پست

کیا چلهی زیارت عاشورا گرفتن؟آیا تمامی اعمال رو مو ب مو انجام دادین؟یا چ روشی برای گرفتن حلجت استفاده کردین و موثر بوده؟تورو خدا راهنمایی کنید خیلی نیاز دارم🥺🥺🥺

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

من شهید ابراهیم هادی را واسطه کردم نزد خدا 

هرچی شد براشون  خوندم 

مثلا ی روز زیارت عاشورا 

ی روز صلوات 

..... خدایی هروقت کاری بود اگه ب صلاحم  خوب پیش  میرفت

کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم انجام دادم حاجتم نگرفتم.

چله ی زیارت عاشورا؟کامل مو ب مو طبق دستورش؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
من شهید ابراهیم هادی را واسطه کردم نزد خدا  هرچی شد براشون  خوندم  مثلا ی روز زیارت ...

خوش ب حالت😭😭

من شهید ابراهیم هادی را واسطه کردم نزد خدا  هرچی شد براشون  خوندم  مثلا ی روز زیارت ...

تا چهل روز؟

چله ی زیارت عاشورا؟کامل مو ب مو طبق دستورش؟

بله چله ی حق شناس تو کانالش که بودم هرروز همه حاجتای عجیب غریب میگرفتن.من که نگرفتم قلبم شکست دیگه ام قهر کردم با امام حسین 

تا چهل روز؟

ن والا فقط نیت میکردم بعد مثلا قبل خواب صلوات میفرستم  برا شهید یا موقع راه رفتن . کمک کردن تو کارخونه 

ولی بیمارستان الزهرا  پشت در اتاق عمل برا مامانم گفتم صلوات خیلی ب نیت این شهید 

واقعا معجزه شد مامانم سرطان داشت ولی آزمایشش  گفت ی توده است واقعا معجزه شد . 

بله چله ی حق شناس تو کانالش که بودم هرروز همه حاجتای عجیب غریب میگرفتن.من که نگرفتم قلبم شکست دیگه ا ...

اخه واقعا همه چیز رو رعایت میکردی؟تمام اعمال مو ب مو؟حضور قلب؟ترک هرگونه گناه؟؟خب عزیزم توضیح دادن ک اگر ب صلاحت باشه انجام میشه

ن والا فقط نیت میکردم بعد مثلا قبل خواب صلوات میفرستم  برا شهید یا موقع راه رفتن . کمک کردن تو ...

اخخخخخی🥺🥺خداروشکر

اخه واقعا همه چیز رو رعایت میکردی؟تمام اعمال مو ب مو؟حضور قلب؟ترک هرگونه گناه؟؟خب عزیزم توضیح دادن ک ...

به صلاحم که بود 0ون چیز بدی نمیخواستم اگرم میخواست میشد اره همه چیزو رعایت کردم.

خواهر  عزیزم ی چیزی بگم

جااان؟

به صلاحم که بود 0ون چیز بدی نمیخواستم اگرم میخواست میشد اره همه چیزو رعایت کردم.

نمیدونم والا چی بگم؟ولی کار خوبی نیس قهر کردن😔

تو حتی یک سال هم عبادت کنی شاید ب مراد  دلت نرسی 

ولی با ی بسم اله  برسی 

منظورم این هست خودت را بسپار دست خدا 

کارها برا رضای  خدا باشه حتی اگر خطا داری ب مرور کمش  کن 

خدا مهربونه  

من 5 تا آیت الکرسی  برا حاجت دلت میخونم😍😍😍😍