2777
2789

سلام خانمهاي گل

من پوستم سفيده،يه مدت هستش كه زانوهام تغيير رنگ دادن ..خيلي تو چشمه و با رنگ پاهام تفاوت داره..شايد شلوار مشكي پوشيدن تا ظهر كه برگردم هم بي تأثيرنباشه

ممنون ميشم كرم خوب يه هر راهكار خوبي كه ميدونيد بهم بگيد..

دخترم دوست داشتنه تو تكراري ترين كار هر روز منه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعي كه حمام ميري  كمي حنا به زانوهات بزن . قبل از اينكه رنگ بگيره بشور  كاملا پوستت سفي ...

واقعا؟

چه خوب ...كسي تا حالا امتحان كرده؟

حنا رنگش نميمونه؟

واقعا؟ چه خوب ...كسي تا حالا امتحان كرده؟ حنا رنگش نميمونه؟

خودم استفاده كردم 

اگه زود بشوري رنگ نمگيره اگرم كمي رنگ بگيره با چند بار دوش گرفتن ميره 

مهم اينه كه به مرور كاملا سفيد و نرم ميشه . حتي اگه پوست اون ناحيه خشك و ترك هم داشته باشه از بين ميره 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
چ جالب مرسی.امتحان میکنم خداکنه جواب بده...خیلی از سدرو سرکه سفید استفاده کردم اصلا جواب نداد

خواهش ميكنم ولي چند بار بايد بزني  ( منظورم اين نيست كه در هر بار حمام چند بار بزني ) يكبار كافيه 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
خودم استفاده كردم  اگه زود بشوري رنگ نمگيره اگرم كمي رنگ بگيره با چند بار دوش گرفتن ميره  ...

چه عالي عزيزم

ممنون

حتما امتحان ميكنم  

من تفاله ی قهوه رو با یه مقدار عسل تبدیل به اسکراب کردم دفه پیش که رفتم حموم به زانوهامو آرنجم زدم ی ...

چه خوب

درسته عسل و ليمو ترش و آب سيب زميني سفيدكننده است

ممنون گلم