2777
2789
عنوان

چند نکته راجع به حس ششم:

288 بازدید | 27 پست

من گاهی توی تاپیک های حس ششم شرکت میکنم؛ دستِ روزگار یکی دوتا نکته درست از آب در اومده حالا هر روز کلی پیام درخواست دوستی و تگ و .... هست ...

بعضی ها هم که خیلی کارشون اورژانسیه وسط تاپیکهام میان میگن حس ت به من چیه ...

می خواستم چند تا نکته بهتون بگم راجع بش

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا مشکل منم هس😞

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

من فالگیر نیستم

آینه بین نیستم

رنگ لباس تن تونو نمیدونم چیه ...

خودم تو کار آینده م موندم ...

من فقط بر اساس یه سری چیزا یه سری حدس میزنم که درست از آب در میاد ...

چندتاشو براتون تعریف میکنم تا پشت پرده ی حس ششم رو بدونید ...

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏

عزیزم الان هم تاپیکت رو میترکونه هم کاربریت رو😔

مثل دیروز تسنیمان 

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍