2777
2789

خیلی دلم گرفته، خیلی تنهاییم، خانواده شوهرم دختر دوستن و خانواده خودم پسر دوست ما موندیم این وسط😩سالی یکبار میریم خونه مادر خودم سالی نهایت ۲ بار هم خونه خانواده شوهرم میریم، دلم میخواد یه هفته بلندشم برم مهمونی دیگه خیلی از خونه خسته شدم، الان بیشتر از یکساله خونه مادرم نرفتم با مادرم تماس گرفتم گفتم به شوهرم زنگ بزنه بگه تعطیلات عاشورا بگه بریم اونجا گفت باشه ، دو روز بعد زنگ زد گفت ما میخوایم با خواهرت اینا بریم شمال میخوای تو هم بیا ، منم گفتم برو خوش بگذره من نمیام (چون شوهرم رابطه اش زیاد با شوهر خواهرم خوب نیست اونا پولدارن و اهل پز و افاده) خلاصه الان بیشتر از یک هفته است خواهرشوهرم رفته خونه مادرش تا تعطیلات پیش رو هم میمونه، باخودم گفتم بریم اما پشیمون شدم آخه یه بار رفتیم چند روز موندیم مادرشوهرم برگشت گفت من وقتی دخترم میاد دوست دارم برم باهاش بگردم چیه تو با بچت میای اینجا اذیتمون میکنید من اونموقع به شوهرم گفتم و برگشتیم خونه دیگه هم هر وقت میریم خونشون محاله بیشتر از ۲ روز بمونیم، شهری که ما زندگی میکنیم از خونه هر دو خانواده دوره، خدااااایا چقدر دلم گرفته کاش ما هم یه کس و کاری داشتیم که ۴ روز بریم خونش خوش باشیم😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات من نمیدونم خونتون کجاس 10 سال مادرم شرایط شما رو داش دوستایی برا خودش پیدا کرد رفت امد کردن  ببینید برا خودتون ارزش قایل شین دیدین همه با اینا که خودشونو میگیرن عزیز ترن 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

کاش من جای تو بودم، اگه یه روز نریم خونه مادرشوهر و مادر خودمم ناراحت میشن

خدایا عاشقان را باغم عشق آشنا کن، ز غم های دگر غیر از غم عشقت رهاکن، تو خود گفتی که در قلب شکسته جای داری، شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن 💔

عزیزم

چقد ناراحت شدم برات🙁🙁

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

خیلیا مثل شما هستن.الان که کرونا هست همون بهتر جایی نرین.ولی اگه اینجوریه خب شما هم نرو عزیزم چرا خودتو سبک میکنی؟؟با شوهرت دلتون گرفت پاشین برین مسافرتی جایی چند روز حال و هوات عوض میشه.

واسه خودت دوست پیدا کن و رفت و امد کن.

جایی برو که همیشه بخوانت جایی که برات ارزش قایل نیستن پاتو نزار.

خیلیا بی کس هستن.توام فکر کن کسیو نداری و تمام فکرتو خراب نکن

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

خب دوستی آشنایی چیزی بااونابرین بیرون

با همکارای شوهرم رابطه داریم اما الان بخاطر کرونا نمیشه به کسی پیشنهاد بدیم بریم بیرون اگه مریض بشن گناهش میفته گردن ما

کاش من جای تو بودم، اگه یه روز نریم خونه مادرشوهر و مادر خودمم ناراحت میشن

عزیزم  الان جاش نیست این حرفو بزنی واقعا😐

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان