2777
2789

ریز یعنی چی؟؟؟

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فولیکول ریز 

فکر نمیکنم...

ان شاءالله که هر چی از خدا میخوای بهترین ها رو بهتون بده 

..برا منم دعا کنید لطفا.....  انتقال جنین انجام دادم هیچ علائمی ندارم  ۶ شهریور باید آزمایش بارداری بدم.  دعا کنید مثبت بشم و عاقبت به خیر باشه ان شاء الله ‌.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

للّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
یعنی اصلا نداشته باشی سونو دادم روز ۱۲ فولیکول بالغ نداشتم دکتر گفت برو اقدام کن اگه پریود شدی بیا د ...

نه اینجوری خیلی بعیده 

ولی مثلا با فولی ۱۵-۱۶ دیدم باردار بشن

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

فولیکول خوب ۱۸ الی ۲۲ میلی مترهست اگر پریودت ۲۸ روزه هست روز۱۴ دوره باید سایز فولیکول هات۱۸ حداقل باشه تا ازاد بشه اگر نیست احتمال داره تخمک گذاری نداشته باشی دکتر زنان بهت کلومیفن لتروزول میده اگر تو سونو بازم ریز باشه امپول هاش ام جی و هاش سی جی میده که هم بزرگ هم ازاد بشه شما یا تخمدانت تنبله یا تیرویید داری یا اختلال هورمون داری ببین علت ریز بودن فولیکول هات چیه ازمایش خون بده

من... تازه یک فیبرومم داشتم که آخراش شده بود ۲۰ سانت. دکترم که اصلا کلا تخصصش ناباروریه گفت معجزه شده چون اصلا یک تخمدانت که تخمک گذاری نمی کرده یکی دیگه هم خیلی ضعیف بوده