2777
2789
عنوان

اسمتون قرار بود چی باشه و در نهایت چه اسمی روتون گذاشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 146 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار بود الناز، یگانه ،فاطمه بشم 

شدم مهسا 

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️

من قبل بدنیا اومدنم حسین

فک میکردن پسرم

بدنیا اومدم خاستن بزارن شیرین ظاهرا یکی میمیره اسمش شیرین بوده دلشون نمیاد بزارن

بعد بابام میره شناسنانه ی بهارک بگیره

درنهایت میزاره صبا😂

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)

اسمم قرار بود سپیده بشه بابابزرگم گفته اونوقت بهش میگن سوپرگه😂😂😂بعد تو گوشم خوندن نگار بابام رفته ثبت احوال اسممو یادش رفته یا هم از لج داییم(چون اون انتخاب کرده اسممو)شناسناممو یچی دیگ گرفته😂😂😂

اولش‌روناک بوده که زمان من قبول نکرده ثبت احوال  گذاشتن عسل

اسم دختردایی من روناکه

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  

بهار یکی از نزدیکان انتخاب کرد ولی خانواده ام نذاشتن

مامانم گفت باران بزاریم ولی مامان بزرگم نذاشت چون اونموقع مد نبود و میگفت مسخره میکنن

چه قدر که من این دوتا اسمو دوست دارم🥺🥺🥺

الان یه چی گذاشتن که خوشم نمیاد ولی اینجا نمیگم لو میرم😉😉

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

مادربزرگم بهم میگفته زهرا با خاله هام

عمم میگفته ملیکا

بابام چون علاقه زیادی به همایون شجریان داشته.میگفته هما

اخرم عموم میگه من باید براش اسم بزارم

مامانم یه لیست میده از اسمای ایدا، غزل، عسل، بیتاو.... که عموم از بین اینا یکی انتخاب میکنه😂😂😂😂

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)