2777
2789
عنوان

طلاق

181 بازدید | 17 پست

خانوما من ۲۲ سالمه شوهرم ۲۵ و یه دختر ۴ ساله شوهرم فقط العاده بداخلاق و غرغر و سرد مزاج نسبت به من و با شجره ده ها بار خیانت جنسی میخوام طلاق بگیرم ولی خانودم پشتم نیست یعنی هیچکسو ندارم هیچکس باور نمیکنه اینجوره چون مثل گرگه داخل پوست بره هیچکسو ندارم فقط دخترمو میخوام چیکارکنم که طلاق بگیرم .. زندگی بعد طلاق چطوره دخترمو بهم دادگاه میده یانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترتون تا هفت سالگی حضانتش با شماس

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

دخترت تا ۷ سالگی برای شماست، به شرطی که خب جایی رو داشته باشی که زندگی کنید،مثل خونه پدر و مادر. 

برای طلاق هم باید ثابت کنی که خیانت میکنه که البته کار خیلی سختیه، اگه بتونی توافقی تمومش کنی بهتره. به علت سرد مزاجیش هم میتونی بری دادگاه تقاضای تمکین کنی. شاید از اون راه نتیجه بگیری. ولی بهترینش توافقه.

دخترت تا ۷ سالگی برای شماست، به شرطی که خب جایی رو داشته باشی که زندگی کنید،مثل خونه پدر و مادر.&nbs ...

طلاق نمیده میگه باید باشی و زجر بکشی و بچه رو بزرگ کنی

دقیقا ولی نمیدونم چیکارکنم

شما که میگی اخلاقش اینجوریه و خیانت جنسی هم داشته واقعا خیلی سخته با همچین موجودی زندگی کردن ولی خب بخاطر بچه آدم نمیتونه چیکار کنه الان خود من اگه شوهرم پست ترین هم باشه دادگاه پسرمو نده بهم مجبورم تحمل کنم

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...  ️

حتی اگه چیزیو کسیو نداشته باشم بعد ۷ چی میشه

بعد هفت تا سن بلوغ با پدرشه,بعد از اون خود بچه تصمیم میگیره کجا باشه,اگه بتونی عدم صلاحیت شوهرت رو ثابت کنی که کلا میدنش به تو

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

با اجازت عزیزم

امسال 9 آذر 1399 میشه 99/9/9.
بیاین بچه های نی نی سایتی یه کاری بکنیم امضامون هرچی هست رو به این جمله تغییر بدیم👇
در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.
از این به بعد هرکسی توی این سایت این امضا و داشت لایک اش کنین. با این کارتون یه انرژی مثبت برای آرزوی خودتون و اون فرد می‌فرستن. در واقع به باورتون کمک میکنین که توی این تاریخ یه اتفاق خوب که به صلاحت نه براتون میافته.
من خودم با کاربری قبیلم همیشه از غم هام و مشکلاتم توی نی نی سایت گفتم.
حالا اومدم یه انرژی مثبت راه بندازم.
همیشه از خیانت و طلاق و بدبختی هامون گفتیم.
حالا بریم توی این تاپیک و آرزوتون رو بنویسین درکنارش امضاتون رو حتما تغییر بدین.

بچه ها تاپیک رو پربازدید کنین تا همه ببینن. همیشه تاپیک های خیانت و طلاق رو پربازدید میکنیم اینبار یه تاپیک آرزو رو پربازدید کنیم. 🙏🙏
بزارین یه نیروی مثبت راه بندازیم.
https://www.ninisite.com/discussion/topic/4888758/یه-خبر-خوب-بهتون-بدم?page=7

شما که میگی اخلاقش اینجوریه و خیانت جنسی هم داشته واقعا خیلی سخته با همچین موجودی زندگی کردن ولی خب ...

منم ۳ ساله فقط دارم بخاطر بچم تحمل میکنم ولی خودم دارم میسوزم

پس روند طولانیو سختیه 

بله,خیلی,البته توافقی راحتتره,که میگی شوهرت قبول نمیکنه