تازه برام یه کار جور شده. با حقوق خوب و ساعت کاری 6 ساعت تو روز 5 روز در هفته. اما اینکه باید دخترمو پیش مادر شوهرم یا کسی بذارم خیلی ناراحتم میکنه. با اینکه خیلی بهش میرسن. اما مثلا امروز اولین روز بود. گذاشتمش در خونه رو بستم گریه اش گرفت جیگرم کباب شد.. اما میدونم اگه برم برای آینده او هم خیلی بهتره... الان دخترم 2 سال و دو ماهشه
علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگران نباش دوست عزیز، این طبیعیه، فکر کنید این همه بچه که میرند مهد، همین مشکل رو اوایل همه دارند، چون پیش آشنا میگذارید و نگرانی ندارید، اصلا به نظرم مهم نیست، عادت میکنه، مطمئن میشه بعد از چند روز که همیشه برمیگردید، کارتون برای آینده بچتون خوبه موفق باشید