2777
2789

چندروز پیش رفته بودیم کوه گفتم چون میریم کوه وسایلمون سبک باشه دوتا فلاکس کوچیک آب و شیرکاکوئو بردم با پنکیک سوهرم گفت چرا اینقدر آب کم اوردی باید بری پیش مامانم ازش یاد بگیری چی برداری اینقد خوب و قشنگ جمع میکنه وسایلو بلد نیستی میخاستم بگم خودت یاد بگیر خب هیچی با خودت نیاوردی😑نامزدیم

با کلی ذوق پنکیکارو شکل قلب و خرس و ا بر و اینا درست کردن گفتم حالا میگه چقد با سلیقه ای خیلی ناراحت شدم زد تو ذوقم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم چشم هر وقت کلاس گذاشت بگو تا برج ثبت نام کنم

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

بگو تو یاد بگیر امادش کنی

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا