2777
2789

بچه ها راهنمایی کنید لطفا،سهام عدالت ۵۰۰الان بفروشی چنده؟و امکان فروشش هست؟ارزش داره بفروشی؟

💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نفروشی بهتره چون پولتو خورد خورد میدن و فقد اعصابت خورد میشه نظر منه ارزش کل ۲۰ملیونه 

ای خدا😑هیچیم که باهاش نمیشه خرید 

💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍
بنظرم نفروشی بهتره چون پولتو خورد خورد میدن و فقد اعصابت خورد میشه نظر منه ارزش کل ۲۰ملیونه 

خب خورد خورد که میدن همه سهام با هم فروش نمیره هر کدوم به هر قیمت فروش بره پولو واسش واریز میکنن چه دو تومن چه سی هزار

ارزشش کم شده الان تقریبا نزدیک ۱۷م شد امروز

خب خورد خورد که میدن همه سهام با هم فروش نمیره هر کدوم به هر قیمت فروش بره پولو واسش واریز میکنن چه ...

از کجا نگاه کنیم ببینیم؟

از کجا نگاه کنیم ببینیم؟

من دو روز پیش سامانه سعدی فروختم از اونجا هم نگاه میکنم

فعلا واسم نوشتن دوتا از سهامامو فروختن ولی پشیمون شدم😐

شما خواستی بفروشی به بانک نفروش چون جدیدا میگن ثبت شد ولی الکیه

من دو روز پیش سامانه سعدی فروختم از اونجا هم نگاه میکنم فعلا واسم نوشتن دوتا از سهامامو فروختن ولی ...

مرسی عزیزم

چه جالب بعد چطور اخه به اون شخص انتقال داده میشه؟ تا اخر که به اسم خودمون میمونه اونجوری

اینو دیگه نمیدونم تو کامنتای مربوط ب سهام خوندم بودم یکی نوشته بود ازاد فروختم و راضیم شماهم بفروشید و منتظر واریزی بانک نباشید