2777
2789
عنوان

تجربیاتتون از جلسه ی کنکور 😱😭 بگین لطفا تا کمکی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 34 پست

اگ دستشویی گرفتت  حین ازمون حتما برو ..نگو وقتم هدر میره ‌‌با  ارامش برو .‌...و اینک اروم باش .روز کنکور ،صبحش ک میری اگ دوستات یا کسیو دیدی ک میشناسی خیلی قاطی نشو باهاشون .حرفی چیزی ..هیچی نگو ‌....سعی کن بیشتر تنها باشی و ب خودت تلقین مثبت کنی ک من بلدم ‌.قطعا کنکور،سوالاش یه طورین ک من بلدمشون ..

صبحانت رو کاملا بخور و چیزای  مقوی بخور ..نفس  عمیق بکش مدام سرجلسه کنکور ..در شروع هر درس یه نفس عمیق بکش ...مجهز برو ..حتما دستمال باهات باشه ..مداد چن تا باشه تانیازی ب تراش کردن نباشه .یه پاکن نو ...کشمش و شکلات ببر باهات .حتما در شروع هر درس یه چیز شیرین بخور .وقت نمیگیره ..........حواست باشه اول جلسه ،در اثر عجله ،پاسخ نامه رو پاره نکنی ....حتماجواب رو همون موق وارد کن نه اخر سر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ  تو درسی ک خیلی بلدش بودی،دیدی نمیتونی حل کنی  اصلااا هل نشو ...سوالارو رد کن ..بالاخره ب یه سوال میزسی ک بلد باشی ...حتما وقتی تایم یه درس تموم شد ولش کن ....شب کنکور ممکنه خوابت نبره یا کم بخوابی ،اشکال نداره نگران نشو ..همین ک چشماتو ببندی وریلکس کنی و حس خوب و مثبت ب خودت بدی کافیه ‌‌ب راحتی بعدش فک کن .اصلا ب کم کاریات و اینا کار نداشته باش .همه کم کاری کردن ...اینو ب خودت  تلقین کن با وجود همه کم کاریات،سوالا یه طورین ک تو بلدی ‌قطعا بلدی

اگ  تو درسی ک خیلی بلدش بودی،دیدی نمیتونی حل کنی  اصلااا هل نشو ...سوالارو رد کن ..بالاخره ...

ای واااااای مرسیییییی😍😍😍😍 چه توصیه های توپی 😉😍😍😍 یه دنیا تشکر که وقت گذاشتی و برام نوشتی دوست گلممممم😍😍😍😍❤️❤️❤️