2777
2789
عنوان

تجربیاتتون از جلسه ی کنکور 😱😭 بگین لطفا تا کمکی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 34 پست

یکی از آشناهامون سرماخورده بوده بعد آب دماغش ریخته رو ورقه😂😂😂😂😂 بعد وسط جلسه هم دستمالش تموم شده ابنقد فینشو کشیده بالا سردرد گرفته🤢😂😂😂😂کلیم درسخون بود بیچاره ولی گند زد 

اه حالم بهم خورد😬

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میدونم خیلی حس خوبی بود اصلا انگار تو خلسه بودم اون چهار ساعت وقتی گفتن زمان تموم شده انگار از یه دنیای دیگه برگشتم 

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد☺️اگر کامنت من به شما کمک کرد یک صلوات مهمونم کنید 🌿وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ💙
خدا نکنه دختر 😢😢

حالم خیلی بده تاپیکامو ببین فکر کنم کرونا دارم

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
وووووی🤪🤪🤪🤪 چه منظره ای داشته ورقش‌😂😂

اوهوم😂بیچاره مراقبی که ورقه رو ازش گرفته

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه