2777
2789

سلام

پسرم شنبه صبح‌ واکسن شش ماهگیشو زده روز اول خوب بود از روز دوم پاش خیلی قرمز و متورم شده و گاهی هم بدنش گرم میشد هم دیروز و هم امروز که روز سومه ولی تب نداره تب سنج که میذارم بیشترین عددی که نشون داده تاحالا عدد ۳۶٫۹.

واینکه اصلا غلت نمیزنه مثل قبل حتی یه غلت😭 در حالیکه قبل واکسنش کل خونه رو غلت میزد و همه جا میرفت..حس میکنم بیحاله😞😢نی نی های شما هم همینطور شده بودن؟برای اون دوتا واکسن قبلیش اصلا اینطور نشد😢

امروز صبح برای قرمزی پاش بازم بردمش مرکز بهداشت که واکسن زده بود گفت خوبه و طبیعیه

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼

عزیزم ۳۷ درجه دمای طبیعی بدنه

نگرانش نباش خب قطعا درد داره که غلت نمیزنه خوب میشه فدات

پسر منم ۵ ماهشه

یه ماه دیگه داره این واکسنو

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
عزیزم ۳۷ درجه دمای طبیعی بدنه نگرانش نباش خب قطعا درد داره که غلت نمیزنه خوب میشه فدات پسر منم ۵ م ...

خیلی ناراحتم یه کم بیحاله😞الان کلی گریه کردم پسرم کل خونه رو دور میزد الان هرجا میذارمش همونجا می مونه😢

انشالله که پسر کوچولوتون یه ذره هم درد نکشه و واکسنش راحت باشه🙏خیلی سخته درد کشیدن بچتو ببینی حتی یه ذره😞

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحتم یه کم بیحاله😞الان کلی گریه کردم پسرم کل خونه رو دور میزد الان هرجا میذارمش همونجا می م ...

عزززیزدلم

اووخ خدا قلبم 

خوب میشه نگران نباش توکل برخدا

عززیزدلمی ممنون ⁦♥️⁩

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
عزززیزدلم اووخ خدا قلبم  خوب میشه نگران نباش توکل برخدا عززیزدلمی ممنون ⁦♥️⁩

فدات شم من😘😘انشالله