2777
2789

مشهدم پیش دنیا فرخ.

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

خیلی راحته 

فقط خودتو سفت نگیر 

قبل عکس شیاف بزار 

دردش هم در حد پریوده 

همراهت نوار ببر چون لازم میشه 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما قبلش مسکن بخور. میتونی از دکترت بپرسی چی بخوری که درد کمتری داشته باشه. برای بعضیها درد نداره عکس رنگی ولی چون من با اینکه مسکن هم خوردم خیلی دردم گرفت به نظرم بخور.

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.
سخت بود برا من مطبش کجاس ?

مطبش تو کوهسنگیه پلاک ۱۲۴

بستگی لوله داشتی؟

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
حتما قبلش مسکن بخور. میتونی از دکترت بپرسی چی بخوری که درد کمتری داشته باشه. برای بعضیها درد نداره ع ...

اره نوشته خودش باید بگیرم بخورم

خیلی راحته  فقط خودتو سفت نگیر  قبل عکس شیاف بزار  دردش هم در حد پریوده  ...

درد پریود زیاد که نفس در نمیاد یعنی؟

من دم رفتن از خونه ی شیاف دیکلوفوناک گذاشتم اونجام خودشون یکی دادن

اونجا درد داشتم چون لولم ی دونش بسته بود 

ولی بعد اینکه اومدم خونه و چن ساعت گذشت خعععلی دردم شدید شد ک ژلوفن خوردم خوب شدم

ولی خب غیرقابل تحمل نبود 

نه لوله هامم گفت باز بوده با بی حسی انجام میده?

نه اما خیلی تعریفشو میکنن که تو کارش حاذق و زود تموم میکنه

من دم رفتن از خونه ی شیاف دیکلوفوناک گذاشتم اونجام خودشون یکی دادن اونجا درد داشتم چون لولم ی دونش ...

بعدش اون باردار شدی؟

قبلش شیاف بزار مسکن بخور, موقع تزریق خودتو سفت نکن نفس عمیق بکش بعدشم به هیچ وجه پیاده روی نداشته با ...

حتما عزیزم خونریزی زیاد داره؟

اصلا نمیشه پیش بینی کرد

میبینی که تجارب متفاوته

من درد وحشتناکی داشتم متاسفانه انگار سرب داغ میریختن تو شکمم

بهترش اینه که قبلا مسکن و شیاف و ..که دکترداده بخوری ان شاءالله مال شما اسون میشه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

درد پریود زیاد که نفس در نمیاد یعنی؟

نه بابا 

زیر شکمم حدود  ۱۵ثانیه درد میگیره 

ببخشید 

مثلا وقتی دستشویی داری شدید 

دردش در اون حده 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر