2777
2789
عنوان

اجاره خونه

101 بازدید | 8 پست

سلام دوستای مهربونم حالتون احوالتون🥰😘😘

بچه ها من دلم خیلی گرفته پول گذاشته بودیم واسه اجازه خونه توی لاهیجان ولی پولمون رو دوست همسرم کشید بالا و به ما هیچی نداد 😞😞😞اصلا گوشیش خاموشه مشخص نیست کجاست 

به نظرتون با پول ۴۰/۵۰تومن و اجاره فوقش ۱۵۰۰/۲تومن میشه یه خونه بالای ۹۰متر رهن و اجاره کنیم توی لاهیجان؟حدودا چه مناطقی ش میتونیم؟من اطلاعی ندارم از خونه های اونجا فقط میدونم کارگر و شیشه گران و نیما بالا شهره 

به نظر شما شهرک سلمان چطوره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم عزیزم فقط اومدم بگم ایشا..ک دوست همسرت پیدا میشه 

و ی روزی میرسه ک هیچکسی تو دنیا غصه ی سقف بالاسرشو نخوره خودم اینقد حرص خونه رو خوردم دارم دیوونه میشم 

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن
نمیدونم عزیزم فقط اومدم بگم ایشا..ک دوست همسرت پیدا میشه  و ی روزی میرسه ک هیچکسی تو دنیا غصه ...

ان شاالله عزیزم خیلی سخته بی خونه باشی بی پول باشی امیدوارم شما هم روزی خونه دار بشی عزیزم 

ان شاالله عزیزم خیلی سخته بی خونه باشی بی پول باشی امیدوارم شما هم روزی خونه دار بشی عزیزم 

خیلی عزیزم ،درکت میکنم  ،فقط خدا صدامونو باید بشنوه و نجاتمون بده

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن

سلام 

شما مدرسه توی لاهیجان پیدا کردید

این مدت راضی بودین هم از مدرسه و هم از زندگی در لاهیجان؟