2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

64 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من یه راهنمایی میخوام ازتون در مورد خودم و مامانم 

قدیما مادرشوهر مامانم خیلی اذیتش میکرده این تو ذهنش مونده و مدام رفتارا و کاراشون یادش میاد و میاد برا من درد و دل میکنه ولی من تحمل شنیدن حرفاش و ندارم دلم میسوزه براش چون مامانمه و خیلی دوسش دارم اعصابم بهم میریزه در حدی که بعضی وقتا دستام به شدت میلرزه یا گریم میگیره بارها بهش گفتم حالم بد میشه دیگه نگو درموردشون هم من و هم خودت رو اذیت میکنی یا وقتی شروع به صحبت میکنه میرم سراغ یه کاری یا آهنگ میذارم میگم بیخیال که حواسش پرت شه ولی جوابی نگرفتم مثلادستم و تکون میده میگه گوش میدی چی میگم حواست با منه ؟پس من با کی حرف بزنم؟ دیگه عقلم قد نمیده چیکار کنم بنظرتون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانای مام ی روزی سوگلی خونه پدری بودن ک این بلاهاسرشون اومده 

سعی کن موقعی ک داره باهات درددل میکنه ب این فکر کنی ک اون روزاش تموم شده و الان باصحبت کردن باتو میخواد خودشوخالی و آروم کنه

مامان من گیر کرده تو چندتا موضوع بابا بسه دیگه انقد گفته حفظ شدم انگار خودم زندگی کردم باش

اوهوم منم همینطور یه وقتایی ادامش و خودم میگم ،میگم آره گفته بودی  ... ولی باز ادامه میده😑