2777
2789
عنوان

دکترم میگه باید دلیل منطقی باشه براسزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 65 پست
بهترین کار و میکنی عزیزم ...یه پرفسور امریکایی در مورد مضرات زایمان گفته بود طبیعی خیلی بیشتر بود از ...

خب بنظرت این الان اینو گفت من چیکارکنم ینی راضی میشه.منطورش پول بود نمیدونم اخه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر خوب ازکجا گیر بیارم بعدم الان ماههای اخرم کسی قبول میکنه.

دکتر من دکتر اکبری اسبق .تو خیابون ولیعصره تو بیمارستان دی هم سزا میکنه .ماهت مهم نیست فقط باید همه ی سونو ها وازمایشاتو ببری ببینه .اسمشو بزن تو نت رزومشو ببین دکتره خیلی خوبیه .باردارا وقت گرفتنم نمیخوان هروقت احتیاج داشته باشن میتونن بی نوبت برن مطبش همه روهم سزا میکنه .

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

من خودم بچه اولم طبیعی بود مدت دردم طولانی بود و اینکه خیلی هول شدم و فقط داد میزدم و اصلا همکاری نمیکردم با ماما..برای بچه دومم به هر شکلی بود رضایت دکترمو گرفتم برایرسزارین. ولی قبل وقت سزارین ، دردم گرفت و رفتم بیمارستان طبیعی اومد دنیا.. سریع حالم خوب شد و سرپا شدم خیلیم خوشحالم که سزارین نکردم..

خب بنظرت این الان اینو گفت من چیکارکنم ینی راضی میشه.منطورش پول بود نمیدونم اخه.

حالا بهش بگو ببین تو کدوم بیمارستانا هست بعد بپرس هزینه سزارین چقدره ...بیمارستان تندیس تهران عالیه حتما یه سر به اونجاهم بزن دکترای بی نظیری داره

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

تهران که سزارین کردن مثل اب خوردن میمونه برو هر بیمارستانی که دلت خواست خصوصی سریع عملت میکنن مثل شهرستانا نیست به هیچ وجه قبول نکنن حتی خصوصیا

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
اینو که باید یکساعت نوبت بشینم بخدا خیلی سخته توگرما

مطب که گرم نیست .دیگه هر دکتری یه ساعت معطلی رو داره من خودم یا ساعتای اول میرم یا ساعتای اخر فوری میرم تو 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

الان من ۹ ماه دکترم هربار گفت درستش  میکنیم سر ۳۶ هفته گفت به هیچ وجه شهر مام سزارین ممنوعه کلا بعد گفتم چیکار کنم کلی گریه زاری گفت نامه روانپزشک بگیر گرفتم بردم بیمارستان که خصوصیه باید رییس زایشگاه  پذیرش کنه نکرد هرچی التماسش کنم گفت اختیاری نداریم حتی دیسک کمر و .... هم قبول نیمکنه و بچه های بریچ هم نیم ساعت قبل زایمان دوباره سونو میکنن اگه چرخیده باشه دیگه سزارین نمیکنن 😑😑😑دو هفته سگ دو زدم اخرشم یه دکتر پیدا کردم خداروشکر انجام داد ولی حق دست خودش ۱۰ گرفت و بیمارستانم جداس دکتری که الان رفتم پیشش گفت اگه میخواست سزارینت کنه باید از اول برات تشکیل پرونده میداد نه دقیقه ۹۰ 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
مطب که گرم نیست .دیگه هر دکتری یه ساعت معطلی رو داره من خودم یا ساعتای اول میرم یا ساعتای اخر فوری م ...

ازترس کرونا توماشین میشینم وقت اخر میگیرم باز باید یساعت بشینم