سلام دکترم دکتر خوبیه ازنظر تحصیلات ورزومه.شش ماهمه .میگه باید دلیل منطقی باشه وگرنه طبیعی خوبه وفلان.نمیدونم چیکارکنم ینی عوصش کنم اخه دکتر خوبیه.یا اینکه راضی میشه اگه راضی نشد ماه اخر چیکارکنم استرس گرفتم تهران دکتر میرم سعادت اباد.
دکتر خوب ازکجا گیر بیارم بعدم الان ماههای اخرم کسی قبول میکنه.
دکتر من دکتر اکبری اسبق .تو خیابون ولیعصره تو بیمارستان دی هم سزا میکنه .ماهت مهم نیست فقط باید همه ی سونو ها وازمایشاتو ببری ببینه .اسمشو بزن تو نت رزومشو ببین دکتره خیلی خوبیه .باردارا وقت گرفتنم نمیخوان هروقت احتیاج داشته باشن میتونن بی نوبت برن مطبش همه روهم سزا میکنه .
من خودم بچه اولم طبیعی بود مدت دردم طولانی بود و اینکه خیلی هول شدم و فقط داد میزدم و اصلا همکاری نمیکردم با ماما..برای بچه دومم به هر شکلی بود رضایت دکترمو گرفتم برایرسزارین. ولی قبل وقت سزارین ، دردم گرفت و رفتم بیمارستان طبیعی اومد دنیا.. سریع حالم خوب شد و سرپا شدم خیلیم خوشحالم که سزارین نکردم..
تهران که سزارین کردن مثل اب خوردن میمونه برو هر بیمارستانی که دلت خواست خصوصی سریع عملت میکنن مثل شهرستانا نیست به هیچ وجه قبول نکنن حتی خصوصیا
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
الان من ۹ ماه دکترم هربار گفت درستش میکنیم سر ۳۶ هفته گفت به هیچ وجه شهر مام سزارین ممنوعه کلا بعد گفتم چیکار کنم کلی گریه زاری گفت نامه روانپزشک بگیر گرفتم بردم بیمارستان که خصوصیه باید رییس زایشگاه پذیرش کنه نکرد هرچی التماسش کنم گفت اختیاری نداریم حتی دیسک کمر و .... هم قبول نیمکنه و بچه های بریچ هم نیم ساعت قبل زایمان دوباره سونو میکنن اگه چرخیده باشه دیگه سزارین نمیکنن 😑😑😑دو هفته سگ دو زدم اخرشم یه دکتر پیدا کردم خداروشکر انجام داد ولی حق دست خودش ۱۰ گرفت و بیمارستانم جداس دکتری که الان رفتم پیشش گفت اگه میخواست سزارینت کنه باید از اول برات تشکیل پرونده میداد نه دقیقه ۹۰
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️