2777
2789

سلام دکترم دکتر خوبیه ازنظر تحصیلات ورزومه.شش ماهمه .میگه باید دلیل منطقی باشه وگرنه طبیعی خوبه وفلان‌.نمیدونم چیکارکنم ینی عوصش کنم اخه دکتر خوبیه.یا اینکه راضی میشه اگه راضی نشد ماه اخر چیکارکنم استرس گرفتم تهران دکتر میرم سعادت اباد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه

منم بردن طبیعی ولی چون ضربان قلب بچم کم و زیاد شد سزارینم کردن

تو تاپیکام نوشتم خاطره زایمانمو

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

ان شاء الله که به سلامت بگذرونی این دوران رو بچه ات رو بسلامتی تو بغلت ببینی  

..برا منم دعا کنید لطفا.....  انتقال جنین انجام دادم دعا کنید مثبت بشم و عاقبت به خیر باشه ان شاء الله ‌.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

للّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

من بمیرم سزارین نمی کنم طبیعی میارم 🙂

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد