2777
2789
عنوان

شوهرم ...😔😢

588 بازدید | 51 پست

عزیزان این تاپیک مختص خواهرمه خودش واستون توضیح میده

سلام خانوما یکم افکارم بهم ریخته ما قراره دوماه دیگه بدون هیچ جشنی بریم سر خونه زندگیمون چون وضع مالی همسرم خوب نیس پدرم بهمون خونه داد ک رنگ کنیم و کابینت کنیم بشینیم تاهروقت ک خواستیم و ب احتمال زیاد پدرم اونجا رو بزنه ب نام من چون حرفش پیش اومده تو خانوادم

چندروز پیش رفتیم ک خونه رو ببینیم و بازسازی کنیم اونجا ی هود و ی چنتا کابینت قدیمی بود ک شوهرم یهو گفت اونارو بدیم ب مامانم( ینی مادرشوهرمن) منم گفتم ن اونارو بفروشیم باپول اونا ی روشویی نو واسه سرویس دستشویی بخریم بعد ناراحت شد و بهم گفت بخیل الان چند روزه ک سراین مسئله باهام سرد حرف میزنه بخدا هرچی ک میشه ب خانوادش میده الویت اولش اونا هستن همیشه هوای اونارو داره و من براش پشیزی ارزش ندارم

خیلی بی محبته انگاری من وجود ندارم تا پیام ندم پیام نمیده زنگ نزنم زنگ نمیزنه خیلی ناراحتم ازش حالم خوب نیس همش بغض میکنم و گریم میگیره 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم ک تاالان واسم هیچ جشنی نگرفتن و هیچ کاری نکردن تنها کاری ک کردن 3 تاالنگو اوردن برام و ی نشون همین

اینقد این چندتیکه طلارو میکوبن سرم ک دلم میخاد پرت کنم تو صورتشون

واسم کاری نکردن ن عیدی ن هیچی😔

هم دختر بدی، هم جاهاز بدی، هم خونه بدی!!!! هم هیچی از اون سمت از نظر عاطفی و.... نبینی!!! چرا اخه؟؟ برای چی؟ انقدر این خانواده ی شوهر و خودشو پررو نکنید! پدر شما هرینه کنه بعد بدینش اونارو به مااادررررر شوهر؟؟؟؟؟ 

Enjoy Your Mediocre Life
نگو بهش بابام میخا خونه رو به نامم کنه 

نگفتم اصلا چون میدونم دور بر میداره

واس بازسازی خونه 20 تومن قایمکی از مامانم گرفتیم ک هروقت دستمون اومد بدیم بهش

خیلی نمک نشناسه

ببخشیدولی خیلی پرو تشریف دارن.خونه وظیفه مرد ک بگیره حالا شما خونه دید ناراحت هم هست بگو اونا واسه خانوادمه خانوادم بابد تصمیم بگیرن‌ک چیکار کنن.بعد ب خانوادت بگو ک بفروشن وقتی فروختن پولشو بگیر برو هرچی نیاز داری بگیر.مردم چ پرتوقع شدن