2777
2789
عنوان

مامانای شاغل

121 بازدید | 9 پست

بچم دوسالشه و دختره... تا الان پیش همه میمونده و منم کارم پاره وقت بوده، اما الان یه کار ثابت برام پیدا شده با حقوق خوب... خیلی تو شک و تردیدم که برم یا نه مخصوصا که امروز روز اول بود و گذاشتمش پیش مادر شوهرم... بهشم گفتم میرم و میام دنبالت... اما درو بستم گریه کرد اصلا روح و روانم به هم ریخت.. نمیدونم عادت میکنه یا نه... ضربه نخوره یه وقت

😭😭😭😭

نگران نباش باز عادت میکنه بعدش دیگه گریه نمیکنه منم یه چند باری میرفتم خونه دختر داییم پسرشو نگه میداشتم اولش خیلی گریه میکرد بعدش آروم میشد میرفت واسه خودش بازی میکرد

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌ پسرم الان ۹ماهشه فعلا مرخصی گرفتم نشستم‌توخونه.دلم نمیاد از خودم دورش کنم.موندم چه کنم

سلام عزیزم 

میشه بدونم شما رفتید سرکار یا نه؟

بچتونو چیکار کردید؟

منم دخترم یکسالشه و من باید برم سرکار اما نمیدونم این وابستگیشو چیکار کنم

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
سلام عزیزم  میشه بدونم شما رفتید سرکار یا نه؟ بچتونو چیکار کردید؟ منم دخترم یکسالشه و من بای ...

نه عزیز مرخصی بدون حقوق گرفتم فعلا.به کسی اطمینان نمیکنم فعلا بذارم.خصوصا بخاطر کرونا و اینکه بچه ام غذا ۱ماه نمیخوره و فقط شیر خودم میخوره

نه عزیز مرخصی بدون حقوق گرفتم فعلا.به کسی اطمینان نمیکنم فعلا بذارم.خصوصا بخاطر کرونا و اینکه بچه ام ...

وایییی پس شما هم مثل منی 

ممنونم که جوابمو دادی عزیزم

قربانت عزیزم.اگه‌برات ممکنه فعلا مرخصی بگیر.البتع اگه مث من خانوادت کنارت نیستن

اره اما من با مرخصیم موافقت نشد و کلا استعفا دادم اما الان یه جای دیگه میخوانم 

راستش خانوادم کنارمن اما کمک اونجوری نمیکنن 

اره اما من با مرخصیم موافقت نشد و کلا استعفا دادم اما الان یه جای دیگه میخوانم  راستش خانوادم ...

آخی عزیزم.گناه داری

من کنارم نیستن اگه بودن مشکلی نداشتم.ان شاا... کار جدید برات خیر باشه

آخی عزیزم.گناه داری من کنارم نیستن اگه بودن مشکلی نداشتم.ان شاا... کار جدید برات خیر باشه

ممنونم عزیزم 

فعلا که با این وضعیت موندم برم یا نرم