2777
2789

وقتی صبح از خواب بیدار میشم خیلی شدیده دردش 

وقتی میخوام بشینم و پاشم

وقتی میخوام پامو دراز کنم یا جمع کنم

فقطم زانو سمت چپمه

از چی میتونه باشه کسی میدونه؟؟

خودت باش👌 مگه خودت چشه؟!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلایلیش خیلی زیاده. باید عکس بگیری. انحراف کشکک اسیب صربه فشار اوردن بد نشستن بد خوابیدن .... هر چیزی میتونه باشه. حداقل کاری ک میتونی انجام بدی فعلا ک نمیشه رفت دکتر اینه ک عضلات 4 سر ران رو تقویت کنی تا یکم از فشار روز زانوت برداشته شه. شبا بالش بین زانوهات بذار

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
دلایلیش خیلی زیاده. باید عکس بگیری. انحراف کشکک اسیب صربه فشار اوردن بد نشستن بد خوابیدن .... هر چیز ...

من چند سال ورزش رزمی میکردم یه دفه ولش کردم ورزش رو

بعد رفتم بدن سازی و دوباره بخاطر کرونا نرفتم یعنی میتونه از اون باشه؟

خودت باش👌 مگه خودت چشه؟!!
من چند سال ورزش رزمی میکردم یه دفه ولش کردم ورزش رو بعد رفتم بدن سازی و دوباره بخاطر کرونا نرفتم یع ...

نمیدونم پس خودت اطلاعاتت بیشتر از منه..  ولی خب دکتر هم بری تا عکستو نبینه چیزی نمیگه. فعلا همون 4 سر ران رو تقویت کن اگ از اون باشه 3-4 روزه درد هات کمتر میشن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند