2777
2789

روغن توی کپسول ویتامین ای

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید بری پیش جراح عمومی. تا ببینه و بررسی کنه. بعد برات دارو و دستورای غذایی میده. اما حتما لازمه که جراح عمومی معاینه کنه

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::

من باردارم ۶ماهه...پنج ساله هم همورید داشتم هم شقاق نمیدونستم چون بعصا یه جیزی میخوردم تحریک میشد ورم میکرد بعد یه روز خوب میشد دیگه اهمیت نمیدادم که تو بارداریمم چندین بار اتفاق افتاد بعد یه ماه پیش خیلی دیگه حاد شد جوری که دوهفته پیش جیغ میکشیدم ببخشید موقع دفع...رفتم دکتر گوارش بهم دوتا پماد داده ویه قرص ویه شربت ورکتول برای داخل هرشب و گفته سه بار در روز بشین لگن آبگرم وبتادین خیلی کم ....۵روزه که خیلی بهتر شدم بازم موقع دفع درد میکنه اما نه اونجوری ...داره یواش یواش خوب میشه ....اگه خواستی اسم همشونو بگم

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
قرص ویتامین ای بزن ب پشتت عالیه ها منم همورویید شقاق دارم این جواب دادپماد هموروییدم بزن 

شما درد داری موقع اجابت مزاج، ویتامین ای رو چجوری بايد استفاده کرد؟ چون زخم من از داخل هست بیرون نیست

شما درد داری موقع اجابت مزاج، ویتامین ای رو چجوری بايد استفاده کرد؟ چون زخم من از داخل هست بیرون نیس ...

اره دردم جوری بود و تو دستشویی دوست داشتم سرموبکوبم ب دیوار یک ساعت ت دستشویی بود من شیاف و پمادم درکنارش میزدم کپسول رو بترکون روغن شو بزن ب پشتت

اره دردم جوری بود و تو دستشویی دوست داشتم سرموبکوبم ب دیوار یک ساعت ت دستشویی بود من شیاف و پمادم در ...

مرسی بابت راهنماییت. الان خوب شدی؟

اگه یبوست بگیری دوباره زخم میشه؟

بله عزیزم خیلی ممنون میشم بگی؟

قرص زیگات ....پمادها یکیش فیبرینولیزین....یکیشم تریامسینولون....یکیم رکتول ....شربت هم لاکسی ژل ...شربت معده هس ملین داره گف روده اتو نرم میکنه ....فقط داروها یکم هزیتش زیاده ۲۱۷تومن شد ...چون آزاده ....ببین عکسم گرفتم نشون بده داروخونه همینارو بدن مشابه ندن

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍