2777
2789
عنوان

تکان نخوردن جنین

213 بازدید | 7 پست

سلام من توهفته 22 بارداریم تقریبا 5روز بود ک حرکات بچه رو میفهمیدم ی جاب جایی یک روزه داشتم ک کلا نشسته بودم کل روز توماشین دیگه الان دوروزه حس نمیکنم حرکات بچه رو خیلی نگرانم کسی بوده اینجوری ؟ازکی باید روحرکاتش دقیق شد

هفته ٢٢خيلي ريزه بازم يه چي شيرين بخور به چپ بخواب ارووم و ريلكس باش دستت و بزار رو شكمت حيش ميكني

امتحانش کردم ازدیروز هی اینطوری میکنم ولی حرکتشو نمیفهمم باز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میگن از۲۴ هفته حرکتای جنین خیلی مهم میشه.بعدم شما میگی کل روز توماشین بودی علاوه براینکه خودت خسته شدی اون طفل معصومم خسته شده.اگه خیلی میترسی برو بهداشت تاصدای قلبشو برات چک کنه خیالت راحت بشه 

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
عزیزم میگن از۲۴ هفته حرکتای جنین خیلی مهم میشه.بعدم شما میگی کل روز توماشین بودی علاوه براینکه خودت ...

انقد میترسممم همسرم خیلی بتونه زودبیاد عصر بیاد   

انقد میترسممم همسرم خیلی بتونه زودبیاد عصر بیاد    

نترس عزیزم چیزی نیس.بهداشت نزدیک خونتون نیس ک خودت بری؟اگه نیس ک عصر برو سونو هم کوچولورو میبینی هم خیالت راحت میشه

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.