2777
2789
#حلوا هویج مواد لازم: آرد گندم یک پیمانه شکر دوپیمانه هویج. نیم کیلو روغن مایع. نصف پیمانه گلاب. نصف پیمانه زعفران. به میزان دلخواه اول هویج رو پوست کنده یا بخار پز میکنیم یا آبپز بعد توی غذا ساز خوب پوره میکنیم آرد رو الک کرده بعد در تابه ریخته روی حرارت کمی تف میدیم در حدی که فقط بوی خامی نده ولی نباید رنگش عوض بشه بعد روغن رو اضافه میکنیم خوب با آرد مخلوط که شد بلافاصله پوره هویج و گلاب و شکر و زعفران رو اضافه میکنیم روی حرارت ملایم مرتب بهم میزنیم تا از تابه جدا بشه و منسجم بشه اون موقع حلوا آماده است البته من برای اینکه هویج راحتتر توی غذا ساز پوره بشه گلاب رو با هویج میکس کردم اینم از دستور حلوا نوش جان☺😋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.