2777
2789
عنوان

به نظرتون بخرم

69 بازدید | 9 پست

تقویت مژه بلک بری سال ها از سریتا استفاده کردم ولی الان میخوام بلک بری بگیرم 

به نظرتون از سریتا بهتره 

اخه مبگن ریزش نداره 

ولی یه دکتری میگفت همه تقویت مژه ها ریزش دارن مخصوصا ادنا مه بر پایه بیماتاپروست هستن 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن طبیعی بزن خب

خوب نیست روغن دکتر گفت نزن غدد چشمو میبنده باعث عفونت میشه و هیچ جا هم ثابت نشده واقعا باعث رشد مژه بشه 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

تقویت مژه کیلو چنده کمتر حرص بخور تقویت میشه مژه هات مواد شیمیایی الکی نزن

😂از کجا میدونی حرص میخورم 

چون خودم حرص میخورم میریزه 🤣💔

😂نه برا من نمیریزه 

از اولش هیچی نداشتم الان در حد متوسط ۲ساله تقویت نزدم

از سریتا استفاده کردی مژه‌هات ریزش داشت ؟ مخصوصا بعد قطعش؟

ریزش که داره ولی یه مقدار خیلی خیلی کم بعد قطع بلند تر میشه 

برا من بعد چندسال از کچلی به حد متوسط رسیده