۹۸hastiii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 1128 عنوان خانومای خیااااط 95 بازدید | 8 پست سلام من ۱مترو۴۰سانت در عرض ۱/۵پارچه دارم میخام شومیز جلوبسته یقه کش بدوزم چجوری برش بدم..اینم بگم پارچم راه داره وراهاش افقیه😑 و من میخام عمودی برش بدم ولی نمیدونم چجوری؟🥺 انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢 1399/05/27 | 01:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سايورا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 2354 معملا پارچه رو از طول برش ميدن ولي اگه پارچت كشيه از عرضش برش بزن ديگه
۹۸hastiii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 1128 معملا پارچه رو از طول برش ميدن ولي اگه پارچت كشيه از عرضش برش بزن ديگه منظورم از کناره ها پشت و جلو لباسمو دربیارم استیناشو از کجا دربیارم؟بعد بنظرت پارچم بسه؟ انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
۹۸hastiii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 1128 نمیشه که خراب میشه بیراه میشه پ باید چکار کنم انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
سارااااااااااااا عضویت: 1392/09/08 تعداد پست: 3650 پ باید چکار کنم همونجور افقی برش بزن وگرنه کش میاره لباس دوختش خراب میشه.
دخترکزیبارو عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 6460 ببین همیشه یه قد پارچه به علاوه قد استین میخوای حالا قدتو چقدر میخوای بگیری بقیه برای استین می مونه از طرفی جلو بسته می خوای اول قسمت جلو لباس رو از دولای بسته پارچه در بیار قسمت پشت لباس درز میخوره که می تونی پیلی بدی ومشخص نشه
۹۸hastiii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 1128 همونجور افقی برش بزن وگرنه کش میاره لباس دوختش خراب میشه. شما خیاطین؟ میتونین عکس الگوشو برام بفرستین😶 انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
۹۸hastiii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 1128 ببین همیشه یه قد پارچه به علاوه قد استین میخوای حالا قدتو چقدر میخوای بگیری بقیه برای استین م ... من قد ۸۰و استینشو۶۰ پارچه خریدم بس میاد؟ من نمیخوام ک پشت درز بیفته بدون درز وپیله نمیتونم دربیارم۰؟ انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢