2777
2789

سلام خانما من خیلی چند روزه میترسم، حس میکنم یکی از سینه هام بزرگترشده و پهن شده، خیلی میترسم شکسته شده باشه، با خواهرم بحثم شد کوچیکه، ضربه زد به دلم خورد روسینه ام اولش درد داشت، الان حس میکتم ورم کرده پهن شده،، توروخدابگید چکارکنم؟ حس میکنم شکسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممه مگه میشکنه؟

خندم گرفت😂

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

یعنی ممکنه برا دخترا هم مشکلات سینه وجود داشته باشه؟؟

بله، الان دکترا ميگن هر از گاهی سینه هاتون و معاینه کنید خودتون با دست تا مطمئن بشيد مشکلی نيس،حتی آقايون هم ممکنه داشته باشن،،،،،، ولی در کل استرس نداشته باش و حتما يه سونو برو تا خیالت راحت شه

بله، الان دکترا ميگن هر از گاهی سینه هاتون و معاینه کنید خودتون با دست تا مطمئن بشيد مشکلی نيس،حتی آ ...

باشه ممنون، اره خوب من خوب بودم ضربه که خورد زیاد فک کردم ترسیدم ،، پزشک تلفنی زنگ زدم گف، مشکلی نیست حوله گرم بزار روش خوب میشه، و گف نگران نباش،، باضربه فرم سینه تغییر نمیکنه هیچ وقت،، ولی از بس حساس شدم شاید استرس گرفتم نمیدونم ممنون