2777
2789
عنوان

بدترین هدیه ای ک دادین و گرفتین چی بوده ؟ 😂🎁🎁

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 37 پست
واسه پسر دخترخالم ک بچه بود مجسمه ای ک یه عمره داشتیمش کادو دادم😂😂 ۱۶ سالمم بود گنده بودم🤔 چرا ...

وای😀😀تو خونتون دیده بودنش؟؟🤣

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم بدترین ن بهترین

ببخشید😑

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
وای😀😀تو خونتون دیده بودنش؟؟🤣

اره بابا هزاربار😭☹

۵ سال از اون تولد میگذره هر سری فک میکنم ۸ تا از موهام سفید میشن😂😂

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤
من اصولا جینگ‌ل بینگول خیلی میخرم برا خالم اینا  خودم تولد 18سالگیم بهترین گوشی رو گرفتم سال ب ...

بچهههه ها میگم بدترینننننن

من کادو بد ب کسی ندادم ترجیحم اینه کادو ندم کلا 😂تا اینکه کادو بد بدم 

ولی پسرداییم اومدنی خونمون ی شال سبز دمدهههههههههههههههههههه ک مطمئن بود هیچ جا کاربردی نداره اورد برام .منم تو دلم گفتم مگه زورت کردم کادو بیاری خب نمیاوردی😒

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچهههه ها میگم بدترینننننن

😂😂بدترینش هم ی بار یکی برام بمب دستی درست کردع بود ولی در ظاهر بمب بود عنتر وسطش لاک بود  

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من کادو بد ب کسی ندادم ترجیحم اینه کادو ندم کلا 😂تا اینکه کادو بد بدم  ولی پسرداییم اومدنی خو ...

خیلی تو ذوق میخورهههه😃تازه وقتی بقیه خانوادت میگن ببینم چی آورده و میبینن چیز ضایعه هست چقد میخندن😂