هدیه که از روی محبت باشه، یه قالب صابون باشه هم دوست داشتنیه😍 سعی میکنم تو هدیه دادن هم همین اصل و رعایت کنم
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
یکی از دوستام یهوزنگ زد و منو تولدش دعوتم کرد وقت کادو خریدن نداشتم،بعد گفتم با چیزایی ک خونه دارم و نو هستن ی کادو میبرم براش،لاک گذاشتم ی بلوز مامان بزرگم آورده بود از سوریه تبااااااه بووووودا اونو گذاشتم ی دمپایی حصیری زشت بود اونم گذاشتم تو جعبه ب خیال اینکه خیلی خفن و زیاد کادو میدم ،رفتیم کافه دوست پسراشونم بودن و کادوها رو باز میکردن 😅😅اقااااا از من اصرار کبروخونه باز کن اونم هی میگفت کادو دوستم همه باید ببینن 😩😩😩باز ک کرد همه 🤮اینجوری بودنااا