2777
2789

بیاییییین اعتراف کنین ک چه چیزای داغونی کادو دادین 😂

بعد با خودتون گفتین مگه اون چی ب من داده همین بسشه😂😂😅و چه کادوی ضایع و تو ذوقی گرفتین ک هیچ وقت یادتون نمیره😅😒😝

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصولا جینگ‌ل بینگول خیلی میخرم برا خالم اینا 

خودم تولد 18سالگیم بهترین گوشی رو گرفتم سال بعدشم ساعتشو 

اصولا پول میدم 

ولی یادمع ی بار با پول تو جیبیام بدون اینکع کسی بدونع پدرمو سوپرایز کردم و این بهترینش بود 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

هدیه که از روی محبت باشه، یه قالب صابون باشه هم دوست داشتنیه😍 سعی میکنم تو هدیه دادن هم همین اصل و رعایت کنم

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بهترین هدیه ها از طرف شوهرم بوده همیشه

گوشی طلا...

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

واسه پسر دخترخالم ک بچه بود مجسمه ای ک یه عمره داشتیمش کادو دادم😂😂

۱۶ سالمم بود گنده بودم🤔

چرا هیشکی جلومو نگرفت اخه

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤

یکی از دوستام یهو‌زنگ زد و منو تولدش دعوتم کرد وقت کادو خریدن نداشتم،بعد گفتم با چیزایی ک خونه دارم و نو هستن ی کادو میبرم براش،لاک گذاشتم ی بلوز مامان بزرگم آورده بود از سوریه تبااااااه بووووودا اونو گذاشتم ی دمپایی حصیری زشت بود اونم گذاشتم تو جعبه ب خیال اینکه خیلی خفن و زیاد کادو میدم ،رفتیم کافه دوست پسراشونم بودن و کادوها رو باز میکردن 😅😅اقااااا از من اصرار ک‌برو‌خونه باز کن اونم هی میگفت کادو دوستم همه باید ببینن 😩😩😩باز ک کرد همه 🤮اینجوری بودنااا

من همیشه کادو خوب و به درد بخور و گرون به همه میدم. تولد پسر بزرگم عروس عموی شوهرم یه ظرف کوچیک شکل ...

ینی تا حالا کادو خز ندادی؟😃افرین